Mekanikkonstruktörer

Mekanikkonstruktörer

Kort om tjänsten

Nu behöver Nederman förstärka med ytterligare två mekanikkonstruktörer till sitt produktcenter. Vill du arbeta med kvalitativa produkter och världsledande miljöteknik? Vill du ingå i ett kompetent och innovativt team i ett internationellt och växande bolag? Söker du en tekniskt bred tjänst där du får utvecklas inom både mekanik och elektronik? Läs då vidare!

Om verksamheten

Nederman är ett av världens ledande företag som levererar produkter och tjänster inom miljötekniksektorn och fokuserar på industriluftfiltrering samt återvinning. Företagets produkter och system bidrar till att minska de miljömässiga effekterna av industriproduktion, att skapa en säker och ren arbetsmiljö och att öka effektiviteten i produktionen.

Nedermans erbjudanden omfattar allt från designstadiet till installation, driftsättning och underhåll. Försäljning sker via dotterbolag i 29 länder och ombud och distributörer i över 30 länder. Nederman utvecklar och tillverkar produkterna på sina tillverknings- och monteringsavdelningar i Europa, Nordamerika och Asien. Koncernen är noterad på Nasdaq OMX Stockholm; koncernen har ca 1 850 anställda och en omsättning på ca 3 miljarder SEK. Mer information finner du på www.nederman.se

Mer om tjänsten

I rollen som mekanikkonstruktör blir du del i ett av teamen på Nedermans produktcenter. Vi ansvarar för det befintliga produktsortimentet, vilket är produkter och lösningar inom exempelvis industriell luftfiltrering och återvinning. Du kommer att ha en självgående roll, men även ha ett nära samarbete med dina kollegor på produktcentret samt i produktionen/monteringen. Du rapporterar till en av våra tekniska produktchefer. Du kommer att få en god introduktion och utbildning när du börjar. Huvudsakligen kommer ditt arbete att innebära:
  • konstruktion och framtagning av underlag i CAD-verktyg för främst mekanik (Solid Edge), men till viss del även elektronik (Inventor)
  • produktunderhåll och specialanpassningar av produktsortimentet
  • ansvar för att produkter uppfyller tekniska specifikationer
  • teknisk dokumentation
  • ansvar för att produkter upprätthåller hög kvalitet och säkerhet, i enlighet med olika direktiv, standarder och lagkrav inom arbetsmiljö
  • aktivt deltagande i daglig styrning-möten för produktcentret
  • problemlösning, hantering av felrapporter och kundkrav
Din profil

Vi söker dig som nyutexaminerad eller har något års erfarenhet av mekanisk konstruktion efter din eftergymnasiala utbildning som är inom maskinteknik eller mekatronik. Det är en fördel om du har ett brett tekniskt intresse inom både mekanik och elektronik. Du behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och denna roll kräver att du är driven, engagerad och kreativ. Du har även lätt för att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Vidare är det viktigt att du har en god problemlösnings- och inlärningsförmåga och hela tiden vill utvecklas. Du arbetar gärna med den dagliga problemlösningen, likväl som med mer teoretiska frågor. Du arbetar detaljorienterat och trivs att jobba utifrån tydliga standarder, direktiv och krav. Du har lätt för att prioritera och hålla deadlines, även när arbetstempot är högt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Niki Wilhelmson Karp
Telefon 040-660 12 18
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork arbetar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.