VA-ingenjör Dricksvatten

VA-ingenjör Dricksvatten

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Till avdelning Dricksvatten söker vi nu en VA-ingenjör.

Dricksvatten arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas dricksvattenanläggningar samt investeringsprojekt inom området VA. Avdelningen har 25 medarbetare med tre driftområden, Väst, Öst och Norr. Helsingborg och Landskrona tillhör väst. Bjuv, Svalöv och Åstorp ingår i öst och Båstad är det norra området.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera, förbereda och genomföra riskanalyser (tex HACCP, MBA) både i den dagliga driften och inför investeringar. Att uppdatera och kontrollera produktionsrapporter, kartlägga, ta fram och upprätthålla processer, rutiner, instruktioner, policys till vårt verksamhetsledning system. Du kommer också att ansvara för avdelningens data till VASS och HBI och att vara en del av utvecklingen i vårt verksamhetssystem.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är självständig, kommunikativ och har ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande, kompletterad med erfarenhet från VA-drift.

B-körkort är ett krav för tjänsten samt att tjänsten är säkerhetsklassad vilket betyder att du skall genomgå en säkerhetsklassning.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Jonas Håkansson, avdelningschef Dricksvatten, tel 010-490 97 56
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)