Kommunikatör

Kommunikatör

Kommunikatör till avdelning Kundnära tjänster

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut från avloppsreningsverk är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag 200 medarbetare.

Kommunikatör

Till vårt huvudkontor i Helsingborg söker vi en kommunikatör som tillsammans med befintliga kommunikatörer kommer att arbeta med alla typer av intern och extern kommunikation inom NSVA.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör behöver du vara samarbetsinriktad då rollen innebär många kontakter, både internt och externt. Vi är tre personer som hjälps åt i stora och små uppdrag så laget före jaget är viktigt. Var beredd på att förutsättningar ibland växlar snabbt. Du kommer att jobba självständigt med flera parallella uppdrag, både operativa och strategiska. Det är viktigt att du själv kan skapa en struktur för ditt arbete och hålla uppsatta mål.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvar för kommunikationen från NSVA i Oceanhamnen i Helsingborg.
 • Projektledning av evenemang och events.
 • Planera och producera kampanjer, annons- och trycksaksproduktion, filma med mobilen, kundkommunikation vid VA-projekt
 • Produktion av text och layout för extern webb, intranät, brev, trycksaker, pressmeddelande.
 • Arbete med sociala kanaler, både operativt och strategiskt.
Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom media och kommunikation eller motsvarande samt mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är:

* initiativrik och kreativ med bred erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation, gärna från kommun eller samhällsnyttig

samhällsnyttig verksamhet, men inte ett krav.
 • självgående och har förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.
 • vass på att omformulera tekniskt komplexa sammanhang till klarspråk.
 • en estet med öga för kommunikation genom bild och form. Du förstår, och klarar av, att vara kreativ inom ramarna för en grafisk
profil och håller en tydlig röd tråd i allt material oavsett kanal.
 • en snabb och driven skribent.
 • en van projektledare.
 • öppen för, och ser potentialen i, kommunikation via ny teknik.
 • en van Wordpress-användare eller annat liknande CMS-system såväl som redaktör som administratör.
Grundläggande är också att du kan grafisk produktion och bildhantering i Adobe CS, framförallt InDesign och Photoshop. Om du har erfarenhet av att arbeta med rörligt media och ser potentialen för ny teknik är det ett extra plus.

Mer information

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Andreas Eriksson, avdelningschef Kundnära tjänster, tel 010-495 87 89. Vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)