Avdelningschef för Kundnära Tjänster

Avdelningschef för Kundnära Tjänster

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Avdelningschef för Kundnära Tjänster

Kundnära Tjänster arbetar löpande med att tillgängliggöra tjänster och information mot slutkund för att kunna hantera kundernas ärenden smidigt och samtidigt förenkla vårt arbetssätt. Avdelningen ansvarar för kommunikationsfrågor både internt och externt, anslutningsfrågor, vattenmätarbyten, fakturering och kundtjänst, tjänsten är placerad i Helsingborg. Du har fullt budgetansvar för avdelningen.

Du är en person som med tydligt och coachande ledarskap främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär. Med stort engagemang ger du ditt team en utpräglad riktningskänsla och du tror på utveckling av andra genom delegering och överlåtande av ansvar. För att trivas i rollen behöver du ha ett strategiskt sinne och vara en pålitlig person som vill verka för långsiktigt utvecklingsarbete. Samverkan är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa nya kontakter samt bygga goda relationer med medarbetare och chefer.

Vi erbjuder
  • Ett stimulerande, ansvarsfullt arbete i ett företag med hållbarhet i fokus, där du ingår i företagets ledningsgrupp.
  • Du kommer att ha ett övergripande ansvar för kommunikation och kundrelationer samt processansvaret för kund i hela organisationen.
  • Du blir en av nyckelpersonerna i vidareutvecklingen av vårt varumärke bland kunder, ägare och medarbetare.
  • Våra värdegrunder Kompetens, Ansvar och Arbetsglädje - utgör grunden för allt det vi gör.
Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen har du bred erfarenhet av strategisk kommunikation, marknadsföring och förändringsledning. Du har minst 3-5 års ledarerfarenhet, är trygg och mogen i ditt ledarskap och van att parera förändringar i vardagen. Du har en akademisk examen inom marknad och kommunikation eller motsvarande, ett stort nätverk samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du behärskar MS Office 365 och förstår verktygen för digital marknadsföring, webbpublicering och formgivning. Att stötta, coacha och utveckla medarbetare är något du får energi av och du är van att agera stöd till ledare vid kommunikativa insatser.

Att vara affärsmässig, resultatorienterad och relationsbyggande är avgörande kompetenser för att lyckas i rollen. Du är givetvis en kommunikativ person som har lätt för att formulera budskap oavsett kanal och målgrupp. Som person är du driven, lösningsfokuserad och trygg i att fatta beslut utifrån analys och data. Du har en naturlig fallenhet för siffror och analysarbete samt är kreativ i ditt arbete. Vi ser även att du är metodisk och strukturerad samt att du har ett öga för detaljer. Är du dessutom positiv, nyfiken, innovativ och gillar att ha kul på jobbet? Då tror vi att du kommer trivas alldeles utmärkt hos oss!

B-körkort är ett krav för tjänsten.

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är ok om det ena är svenskt.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så fort som möjligt. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till ringa VD Ulf Thysell 010 - 490 97 30.

Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 010-490 97 00
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos NSVA samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)