Projektchef Vägservice

Projektchef Vägservice

Vägservice är en enhet inom NCC Infraservices och vi arbetar med drift och underhåll av vägar. Vår verksamhet är inne i en positiv utvecklingsfas och vi söker därför en projektchef till Vägservice för området Skåne och Halland.

Rollen hos oss
Som projektchef har du ett samlat ansvar för arbetsplatserna inom ditt geografiska område Skåne och Halland.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, styra och följa upp arbetsplatserna avseende utveckling, ekonomi, personal, arbetsmiljö, kvalitet, miljö m.m. Du kommer i nära samarbete med produktionschefen aktivt arbeta för att stärka och utveckla vår marknadsposition i området genom att medverka vid anbudsarbete, svara för anbud samt vara en viktig kontaktperson för våra kunder, dvs Trafikverket, kommuner och andra prioriterade kunder. En viktig del av arbetet är också att tillsammans med respektive platschef bevaka, analysera och bearbeta den lokala marknaden för att uppnå ökad merförsäljning.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en utbildning på lägst gymnasienivå. Du har med fördel en relevant högskoleutbildning. Du har minst fem års erfarenhet av en befattning med personal- och ekonomiansvar, gärna från liknande eller samma bransch. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från drift och underhåll av vägar alternativt anläggningsbyggande. Ett väl utvecklat kontaktnät avseende kunder och leverantörer inom branschen är en fördel. Goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt en god datorvana är en förutsättning, likaså ett strukturerat arbetssätt och B-körkort.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är en förtroendeingivande person. Du är en bra ledare med ett gott sinne för ekonomi och affärer. Du motiveras av att utveckla och förbättra en verksamhet, samt av att uppnå goda resultat tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Du har en förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer samt motiverade och engagerade medarbetare. Du är social, utåtriktad, kommunikativ och anpassningsbar. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är Helsingborg, Halmstad eller annan ort inom området. I tjänsten ingår resor.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ökat ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Johan Lundberg, tel. 070-385 47 33.

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 14 september 2018. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 14 sept (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.