Area Sales Manager

Area Sales Manager

Här är dina nya utmaningar
Som Area Sales Manager på division Asfalt ansvarar du för både privata och offentliga kunder inom hela Region Norra Skåne med västkusten upp till Varberg. Tjänsten innebär att du i nära samarbete med vår produktionsorganisation driver affären från kontaktskapande och nätverksbyggande till anbud, förhandlingar och uppföljning av genomförda arbeten.

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Det här förväntar vi oss av dig
Du kan, eller har ett intresse av att lära dig mer om, asfalt så att du kan bli vår nya expert gentemot våra interna och externa kunder. Du ska aktivt söka upp våra kunder, vara aktiv i olika närverksträffar samt digitala forum för att hålla dig à jour med vad som är på gång. Tillsammans med platschefer och produktionspersonal hittar ni det bästa sättet att nå ut och öka kännedomen om vår produktportfölj.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du drivs av att göra och få hem affären och har därmed ett strategiskt tänkande när det gäller relationen till kunderna. Du är entreprenör till din läggning och har haft en säljinriktad roll gärna från entreprenadbranschen i en kundnära roll. För att lyckas i rollen krävs att du har initiativförmåga, stor drivkraft, är målmedveten och resultatorienterad. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.

En byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskoleutbildning inom bygg/anläggning eller ekonomi är meriterande. Har du erfarenhet och kunskap om asfalt och beläggning är det också meriterande. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med utgångspunkt från vårt kontor i Helsingborg eller Halmstad. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Regional Sales Manager Johan Hake, 076-521 61 73, alternativt till HR Specialist Karin Österman de Wall, 079-078 7210. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 22:a november 2018.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 22 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.