En kärleksförklaring till Helsingborg

En kärleksförklaring till Helsingborg

1085 - För många ekonomer en siffra som så många andra. För Helsingborgare - året då en av Nordens äldsta städer föddes. Vad hade inte då passat bättre än att etablera ett av Skånes yngsta ekonomikonsultbolag? Gammal lär ung? Vi tror att det hade varit starten till en vacker vänskap...

Ge oss dina sköna ekonomer!

Helsingborg, vårt förslag är följande; du presenterar oss för dina bästa ekonomer. Såna där sköna ekonomer - kanske med några års erfarenhet från revision eller redovisning i ryggsäcken? Vi tänker att de står säkert i den skånska myllan i sina Tretornstövlar, är lika innovativt hållbara som H22 och lika gnistrande som pärlan i Sundet. Deras kärnkompetens är lika inspirerande som den första Rhododendron-knopp på Sofiero en vårdag i maj. Och deras CV'en sen?! Ja, deras CV'en river ner de största jublen på ett fullsatt Olympia. Det är DOM vi är ute efter. Hänger du med, Helsingborg?

Det förtrollade landet

Men vi fattar ju också att för att få ta del av dina bästa stjärnor, så måste vi också leverera. Det är ju ett ömsesidigt förhållande mellan oss, Helsingborg.
I 'utbyte' lovar vi att om ni ramlar, så löser vi ut er Mpya-airbag. Vi ska göra allt vad vi kan för att stötta er och tala gott om er i alla sammanhang. (Vad hade vi varit för någon partner annars?) Vi vill liksom vara knuten i er punkt, Magnus till er Stenbock och det Fria i ert bad. Mystiken kring Mpya är höljt i Dunkers, förlåt dunkel, men inte länge till. För snart slår vi upp portarna till 'det förtrollade landet' med resonliga arbetstider och rejäla utvecklingsmöjligheter. En kultur så grundläggande genuin att blotta tanken på den, gör att ljuv musik uppstår, till klappret av våra gemensamma fotsteg nerför Kullagatan.
Det är vårt löfte till dig. Kort och gott - Helsingborg - är du redo för Mpya*?

Är du enastående? Sök!

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi älskar det vi gör och vi tror att det kommer du också att göra.
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Josefin Gorthe Skafar på Mpya Finance. Josefin nås på 072-211 15 15 eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se

*Ifall din Swahili är lite rostig kan det vara bra att känna till att ordet Mpya [empaja] betyder "nytänkande". I en bransch knökfull av Toyota strävar vi efter att mer uppfattas som en Mini Cooper.

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult - och rekryteringsföretag inom ekonomi. Vi startade i slutet av 2016 av människor med bred kunskap från olika bolag och kunduppdrag. Det finns knappt något stort svenskt företag som vi inte jobbat med. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra och jobbar för laget. Vi vet att ingen av oss är smartare än alla oss. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas. Vi högaktar principen att vi människor mår som allra bäst när det är balans mellan yrkesliv och fritid. Vår mission är att utveckla samarbetet med våra kunder och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi finns i Helsingborg, Malmö, Göteborg och Stockholm.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!