Kundservicemedarbetare med tekniskt intresse

Kundservicemedarbetare med tekniskt intresse

Är du serviceminded med intresse för teknik? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en driftig och självgående kundtjänstmedarbetare som är sugen på nya utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete inom MC/ATV och Elfordon.

I rollen som kundtjänstmedarbetare är det din arbetsuppgift att finnas behjälplig per telefon och mail. Ofta blir du kundens första kontaktperson med vårt företag. Du kommer att hantera frågor kring produkterna vilket inkluderar fordon och reservdelar. Du kommer även att handlägga reklamationsärenden samt bistå med teknisk support. Utöver ovanstående innebär tjänsten ett flertal andra varierande arbetsuppgifter.

För att passa i den här tjänsten bör du trivas i ett högt arbetstempo, vara självgående samt lösningsorienterad. Verksamheten befinner sig i en expansiv fas och möjligheterna att påverka din egen framgång och utvecklas är därmed stora.

Information om ansökan
Sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående och rekryteringsprocessen sker löpande.

Tjänsten är förlagd måndag-fredag under kontorstider.
Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.

Vänligen bifoga ditt CV samt personligt brev i din ansökan.
Ange "Kundservicemedarbetare" i rubriken.
Mer info
Email Mejla Motorhandel
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorhandel.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motorhandel är ett företag som bedriver importverksamhet av motorfordon, maskiner, cyklar samt tillbehör. Verksamheten är onlinebaserad med kunder inom hela Sverige. Försäljning sker till slutkonsument, dels privatperson men även företag.

Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett utbud av nya produkter med målsättningen att bibehålla god service och kundbemötande, i kombination med produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.