Lagerarbetare på timmar

Lagerarbetare på timmar

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär huvudsaklingen plock av växter. När växterna kommer in, fördelas de över olika kunder. Det görs inte med truck, utan för hand.
När allting är färdigt, ska orderna kontrolleras och plastas. Det händer också att växter kommer löslavade och att man då behöver ställa de på cc vagnar. Det är inte något krav på truckkort. Jobbet är både på vardagar och helgarbete förekommer också. Arbetsort är Helsingborg.
Omfattningen är varierande, vi vill att du som söker kan arbeta minst två dagar i veckan varav onsdagar ska vara en av dessa dagar.

Timanställning
Dagtid
Lön enligt avtal
Med start omgående.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att jobba noggrant, effektivt och i ett högt tempo. Det kan förekomma tunga lyft därför är det bra om du som söker klarar ett fysiskt krävande arbete.
Det är bra att kunna jobba självständigt men samtidigt trivas med att arbeta i ett team och hjälpa varandra.
Du behöver inte känna till växter, eftersom alla växter får ett nummer. Har du arbetat med cc vagnar tidigare är det är fördel men absolut inte något krav. Vi värdesätter dina personliga egenskaper främst och din inställning till att arbeta. Då detta arbete är en timanställning är det ett krav att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning. Antingen ska du studera på minst halvtid eller egen företagare. Du behöver vara positiv och pålitlig och du talar svenska eller god engelska. Du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan varav onsdagar är en av dessa dagar.
Mer info
Kontaktperson Venera Rinidoni
Telefon 042-600 09 09
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande växtexportföretag och erbjuder ett omfattande sortiment med mer än 12 000 färska kruk- och trädgårdsväxter från hela Europa.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 23 spetember, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.