Lärare i svenska och SFI till verksamheten i Helsingborg

Lärare i svenska och SFI till verksamheten i Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Som lärare i svenska och medlem i vårt personalteam leder och undervisar du studerande från många olika länder, där språkliga förkunskaper, utbildningsnivå och yrkesbakgrund varierar. I arbetsuppgifterna ingår att självständigt planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen - samt att i teamet samarbeta kring aktuella utvecklingsfrågor på området.

För att ständigt förbättra utbildningsupplevelsen är vi övertygade om att en kombination av olika hjälpmedel och inlärningsmetoder kommer spela en allt viktigare roll i lärprocessen framöver. I den utvecklingen kommer du spela en aktiv och avgörande roll för framgång. Här ingår exempelvis ett stort fokus på olika digitala läromedel och metoder, där det handlar om att hitta rätt balans mellan traditionella metoder för gruppundervisning och de individuella mervärden som ny teknik kan bidra till. Allt detta med fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för varje individ att tillgodogöra sig och utveckla de färdigheter i muntlig och skriftlig kommunikation som behövs på den svenska arbetsmarknaden.

Din profil

Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och/eller SFI. Kanske är du precis nyexaminerad, men har du erfarenhet av aktivt lärararbete inkluderande undervisning i SFI/svenska som andraspråk är det naturligtvis meriterande.

Som person har du ett starkt och genuint intresse för pedagogisk utveckling. Du är kreativ, har god förmåga att inspirera och motivera andra och du ser utbildning för vuxna som en stimulerande utmaning. Du lockas av att vara med och bygga något nytt och du väljer aktivt att se möjligheter.
Ny teknik tycker du är spännande och du stimuleras av att söka den bästa kombinationen av olika pedagogiska inlärningsmetoder. Allt i syfte att matcha varje individs behov och möjligheter. Självklart har du en positiv människosyn i grunden och du vill tillsammans med oss ta dig an utmaningen att stärka förutsättningarna för en framgångsrik integration för våra deltagare till arbetsmarknaden.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor (lön, pensionsvillkor, friskvårdsbidrag etc.) erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i.

Din ansökan lämnar du via länken i anslutning till denna annons. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men vi gör löpande urval och beslut om tillsättning kan därför ske tidigare. Så tveka inte -hör gärna av dig och gör din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Marcus Sjöqvist
Telefon 0470-78 81 82
Område Helsingborg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Montico expanderar sin verksamhet i Helsingborg och söker nu flera lärare med kompetens inom svenska och SFI.
Vi söker dig som triggas av utmaningen att vara med och utveckla något starkt från grunden samtidigt som du, med ditt engagemang, vill bidra till samhällsutvecklingen genom att göra skillnad för individ och samhälle!

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.