Golvläggare

Golvläggare

Vi söker nu golvläggare till Halmstad/Helsingborg!

På grund av ökat behov söker vi nu en golvläggare för anställning hos Interoc Akustik. Detta är en rekrytering där du börjar med en provanställning hos dem, är alla parter nöjda är tanken sedan att det ska leda till en fast anställning.

"Interoc Akustik är ett av Sveriges ledande entreprenadföretag inom undertak. Med helhetslösningar erbjuder vi ett komplett koncept med alla delar inom bygginredning. Vi levererar och monterar undertak, glaspartier och väggsystem."

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta ute på projekt med golvläggning, främst med parkett och textilplattor. Interoc Akustik arbetar med ytskikt och första perioden är placeringen i Helsingborg. Arbetstiderna är 7:00-16:00 vardagar med reservation för att det framåt kan förekomma arbeten som innebär övernattning och arbetet kan då förläggas måndag till torsdag.

Profil:
Vi söker dig som har erfarenhet av att lägga golv. Att du arbetat med parkett är ett krav. Önskvärt är yrkesbevis eller erfarenhet. Som person är du noggrann, metodisk och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Utöver detta kan du samarbeta med andra och trivs i en arbetsgrupp där alla hjälps åt för att göra jobbet så bra som möjligt.

Tjänsten önskas tillsättas omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt!
Ansvarig rekryterare:
Elin Karlsson 0734368105
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Golvläggare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)