Supply Chain Planner till Maria Nila i Helsingborg

Supply Chain Planner till Maria Nila i Helsingborg

Supply Chain Planner till Maria Nila!

Just nu söker vi en driven Supply Chain Planner som vill vara med och utveckla planeringen av vår supply chain till nästa nivå!

VILKA ÄR VI?

Vi är Maria Nila. Ett familjeföretag som för tillfället är det snabbast växande hårvårdsvarumärket i Nordeuropa. Vi producerar våra professionella produkter i Sverige och är representerade på mer än 30 marknader i hela världen. Med vår 100% veganska portfolio tror vi att framgångsfaktorerna för framtiden är att ta vara på både djur och miljö. Vi är engagerade - och tror att hårt arbete och laganda bidrar till vår kommande resa att bli den största och "grönaste" spelaren i vår bransch. Tror du, som oss, att det är viktigt att leverera förstklassiga hårvårdsprodukter utan att orsaka skada på miljö och djur? - Då är du den vi letar efter!

Som supply chain planner på maria nila kommer du att:
 • Vara ansvaring för den operativa planeringen i Maria Nilas fabrik i Helsingborg.
 • Vara delaktig i att skapa en optimal balans mellan supply chain, kundservice och kapitalbindning, med fokus på att balansera tillgång och efterfrågan på lång sikt.
 • Arbeta med kortsiktig detaljplanering av våra produktionslinjer, samt vara delaktig i sälj- och verksamhetsplaneringsprocesser.
 • Kontinuerligt arbeta med att effektivisera våra materialflöden, samt säkerställa optimalt nyttjande av systemapplikationer (kopplade till planering av supply chain).
 • Leda möten inom planeringsprocessen och vara delaktig vid prognosarbete.
 • Arbeta med uppföljning och analys av nyckeltal, och ansvara för den masterdata som är kopplad till supply chain.
 • Bidra med att utveckla och förbättra de rutiner och arbetssätt som du kommer arbeta med i din vardag.
VEM ÄR DU?

Som person är du ansvarstagande, och drivs av att utvecklas med rollen och de utmaningar som kommer. Du sitter på en stark analytisk förmåga, med intresse för planering, noggrannhet och detaljer. Vi tror även att du är en socialt stark lagspelare, och att bidra till en god atmosfär så att samtliga på avdelningen och kontoret trivs ser du som en självklarhet. Egna initiativ och en proaktiv personlighet uppskattas i detta team som ständigt fokuserar på tillväxt och utveckling!

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN TROR VI ATT DU:
 • Har högskole-/universitetsutbildning inom Supply Chain Management (eller motsvarande), samt 3-5 års erfarenhet av att arbeta med planering av materialflöden.
 • Gärna har erfarenhet av produktionsplaneringssystem och av att arbeta med sälj- och verksamhetsplanering.
 • Har grundläggande kunskaper i Officepaketet, där du hanterar Excel obehindrat.
 • Hanterar både svenska och engelska flytande i tal/skrift.
 • Besitter analytiska färdigheter och förmågan att organisera, prioritera och planera realistiskt.
 • Har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.
VAD ERBJUDER VI?

Ingen dag är den andre lik hos oss! Vi är hårvårdsvarumärket som växer mest just nu i Nordeuropa. Det ställer unika krav på våra medarbetare. Vi söker dig som vill vara en del av vår fantastiska resa. Den har bara börjat, och vi hoppas du vill hänga med? Vi tror på stark gemenskap och stort engagemang!

Vi tror att du är analytisk och har den unika förmågan att kunna grotta in dig i detaljer utan att släppa helheten! Som Supply Chain Planner hos oss får du möjligheten att driva både förbättringsområden, och förändring av systemstruktur.

Hemmabas

I Helsingborg ligger vår nybyggda fabrik och kontor, vilket troligen medför att du är boende i närheten.

ÄR DU VÅR FRAMTIDA SUPPLY CHAIN PLANNER?

Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Anton Fredriksson, 070-3115159. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maria Nila är inte det vanliga hårvårdsföretaget. Våra 100% veganska och cruelty free-certifierade produkter utvecklas med kärlek till våra djurvänner, vår natur och ditt hår. Djur fyller våra liv med glädje och skratt, och bör således heller aldrig vara en del av en skönhetsprodukt. Våra kemister utvecklar Maria Nilas produkter med ingredienser av allra högst kvalitet. Innehållet ska vara snällt mot hår, djur och natur.

Vi på Maria Nila befinner oss i en stark expansion och har de senaste åren haft den fantastiska tillväxttakten om cirka 40 procent. Nyckeln till vår framgång ligger bland annat i vår företagskultur som präglas av god gemenskap och starkt engagemang!