Skiftledare till Maria Nila i Helsingborg

Skiftledare till Maria Nila i Helsingborg

Är du en ledare? Vill du arbeta i en produktion som utvecklas och växer? Då ska du söka hit! Vi söker skiftledare till vår produktion i Helsingborg. I våra nya produktionslokaler tillverkas hårvårdsprodukter till hela världen. Du kan nu med din erfarenhet av ledarskap inom industriföretag vara med att bidra till en växande tillverkning.

Om företaget
Maria Nila är ett familjeägt företag som för tillfället är ett av det snabbast växande hårvårdsvarumärket i norra Europa. Vi producerar våra produkter i Sverige, har en egen säljkår i fyra nordiska länder och en distribution till över 30 länder runt om i världen. Med vår 100 % veganska produktportfolio tror vi att den bästa affärsmodellen för framtiden handlar om att ta hand om både djur och miljö. Vi är ett dedikerat team och vi tror att hårt arbete och stark gemenskap är vår nyckel till framgång och resa i att vara den största och mest hållbara aktören i vår bransch.

Om tjänsten
Som skiftledare har du som övergripande uppgift att se till att den dagliga driften av företagets produktion sker på ett kontinuerligt och korrekt sätt, detta i nära dialog med logistikavdelningen. Du säkerställer att ditt skift följer given produktionsplanering och har en tät dialog med planeringsteamet för att optimera produktionsutfallet. Viktig del i arbetet är att föra idéer och information vidare mellan skift och produktionsledning. Du ansvarar för arbetsledning av operatörer under ditt skift samtidigt som du själv är med och producerar. Du kommer även att lära upp och stötta ny personal. Som skiftledare arbetar du aktivt för en bättre arbetsmiljö och bidrar till en god atmosfär för att säkerställa att samtliga i teamet trivs.

Vem är du
Vi söker dig som är flexibel och har en förmåga att göra rätt prioriteringar. Du har ett bra bemötande, god samarbetsförmåga och kan hantera situationer på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet som ledare.
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från arbete inom tillverkningsindustrin.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, kunskaper i engelska är meriterande.

Vi förväntar oss att du har produktionserfarenhet och då gärna inom flaskfyllning. Goda IT-kunskaper och meriterande är kunskaper i affärssystemet Pyramid. Som person vill vi att du är kommunikativ, lyhörd och kan arbeta självständigt samt stresstålig. Du ska också ha ett brinnande engagemang som smittar av sig och trivs med att leda och entusiasmera en arbetsgrupp i det dagliga arbetet.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ett uppdaterat CV och ansökningsbrev till recruitment@marianila.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan.

Övrig information
Lön och anställningsvillkor: Enligt ök.
Placering: Helsingborg.
Startdatum: Omgående.
Kontakt: Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta oss på recruitment@marianila.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://marianila.com
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (45 dagar kvar)