Processledare – Ytbehandling, Montage och Logistik till Nitator Stainless Steel

Processledare – Ytbehandling, Montage och Logistik till Nitator Stainless Steel

Vill du vara med på vår förändringsresa!? Nu söker vi en nyckelperson som vill vara med och påverka, utveckla och forma Nitator Stainless Steels framtid.

Vi har väldigt ambitiösa planer och behöver tillföra ny kompetens och energi till bolaget genom ett ledarskap som tar bolaget mot flödestänk och LEAN. Vi söker dig som ledare med förmåga att visualisera, driva och leda utveckling i verkstadsmiljö.

Mer om bolaget

Nitator Stainless Steel utvecklar komplexa lösningar i rostfritt stål, i nära samarbete med våra kunder. Vi kan erbjuda design, tillverkning, montering, testning samt installation & service av utrustning enligt våra kunders önskemål – allt i rostfritt stål. Vi levererar till nationella som internationella kunder, främst inom livsmedelsindustrin. Genom vår kompetens, vårt stora engagemang och nyfikenhet ligger fokus på att skapa framgång för kunderna på ett hållbart sätt. Vi ser mångfald, jämlikhet och dynamik som konkurrensfördelar.

Nitator Stainless Steel AB är ett privatägt väletablerat företag som grundades 1920, med kontor och produktion i Helsingborg. Vi är idag ca 65 anställda, varav ca 40 arbetar i produktion och omsätter ca 115 MSEK. Vi har en ambitiös plan för tillväxt.

Lär känns oss lite bättre via denna introduktionsfilm: https://www.sebroschyr.se/video/61C825431

Vi har även en interaktiv broschyr: https://www.sebroschyr.se/NitatorStainlessSteel/WebView/

Bakgrund, vision och mål

Vi har bestämt oss! Med en professionell styrelse, extern VD och erfaren ledning har företaget ställt in siktet mot en ambitiös tillväxtresa som kommer att ta oss fram till en fördubbling av omsättningen inom en 4 årsperiod. Därför söker vi nu en nyckelperson som kommer få stor möjlighet att påverka Nitator Stainless Steels väg framåt.

För att nå vårt mål fortsätter vi att utveckla vårt partnerskap med befintliga kunder samtidigt som vi ökar fokus på nya marknader, kunder och produkter. Samtidigt behöver vi ständigt utmana vårt sätt att arbeta på och behöver effektivisera produktionen genom att utbilda och utveckla vår personal, samt se över och förbättra våra rutiner och processer. Vi har mycket yrkesskickliga medarbetare i produktionen men behöver jobba mer strukturerat med att reducera förluster i våra processer, det gör vi genom att utveckla vårt LEAN arbete.

Nuläge och uppdraget

Sedan ett halvår tillbaka började vår nya Head of Operations. För att stärka ledarskapet i förändringsarbetet behöver vi rekrytera två nya Processledare (avd Plåt & Svets samt avd Ytbehandling, Montage och Logistik) som får ansvaret för personal och att utveckla respektive avdelning i ständiga förbättringar med LEAN som metodik. Det är två helt avgörande rekryteringar för att nå våra mål.

Arbetet på Ytbehandling, Montage & Logistik

Det rostfria stålet har skurits, bockats och svetsats på den första avdelningen Plåt & Svets innan materialet kommer till processteg två som denna roll gäller. Här inleder man med att ytbehandla materialet genom att slipa, blästra eller beta för att få till de höga kraven på ytskikt som våra kunder kräver. När materialet ytbehandlats går det vidare till montaget där slutprodukten färdigställs och därefter förbereds för utleverans till kund. På ditt produktionsavsnitt arbetar totalt 14 medarbetare fördelade på avsnitten, ytbehandling, montage och lager. Du har Teamledare till din hjälp.

Vi ser det som ett naturligt steg i att ytterligare utveckla vårt arbete med ständiga förbättringar, layout, arbetsstationer, flödestänk och LEAN metodik. Här finns en stor potential till förbättring. I rollen ingår även ansvar för att utleverans mot kund sker enligt deadline. Du arbetar nära din motsvarighet på Plåt & Svets och använder dig av ERP systemet som ett naturligt hjälpmedel.

Detta är en operativ roll på det sättet att du behöver vara ute mycket i verksamheten och förstå vad som händer i vardagen för att bidra till lösningar på uppkomna problem och för att bygga bort ineffektiva moment. Förtroende hos mottagarna skapas inte från kontoret, du måste vara synlig och närvarande för dina Teamledare och övrig personal. Det är i den dagliga interaktionen som insikt/påminnelse och förståelse hos medarbetarna ofta sker kring LEAN.

Du utvecklar kvalitets- och förbättringsarbetet genom LEAN metodiken, med ett agilt arbetssätt. Du har personal-, budget- och, arbetsmiljöansvar och blir en viktig del i att driva avdelningens hållbarhetsarbete. Du ingår i operations ledningsgrupp och rapporterar till Head of Operations.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Du har arbetat på tillverkande företag som kommit en bra bit på vägen kopplat till LEAN och du har haft personalansvaret i minst 5 år, med fördel inom verkstadsproduktion.

Du är strukturerad och duktig på att visualisera, mäta och följa upp med löpande feedback till medarbetarna. Du är både idérik och prestigelös och kan pendla mellan dagliga operativa frågor till strategiskt mer långsiktiga.

Din spetskompetens ligger inom ledarskap och LEAN. Du har förmågan att entusiasmera och få med medarbetarna mot det gemensamt uppsatta förbättringsarbetet för bolaget. Svenska och engelska i tal och skrift.

Låter det intressant? Ta kontakt eller sök direkt!

I denna rekrytering har Nitator Stainless Steel tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med teknisk bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/