Inköpare till CG Drives & Automation

Inköpare till CG Drives & Automation

Om rollen
På CG Drives & Automation är inköpsarbetet en mycket central del för hela verksamheteten. I våra produkter ingår det en mängd olika komponenter från många olika leverantörer världen över. Vi arbetar med kategorier, vilket betyder att du ansvarar för ett flertal leverantörer inom samma typer av komponenter. Du har helhetsansvaret för leverantörerna, från prover och villkor i samband med utveckling och ändringar, till att säkerställa tillförlitliga leveranser till lager och produktion. Du kommer att arbeta med alla delar i inköpsprocessen, såväl strategiskt som operativt, och vara delaktig i projekt för utveckling och kvalitet.

Din utmaning blir att planera leveranser av ett stort antal artiklar från många leverantörer, till en produktion under kontinuerlig förändring, utan att vi har stora lager eller att produktionen står stilla. Det kommer att dominera din dag.

Vi är idag ett team om 5 personer där alla har liknande roller men med olika ansvarsområden och du kommer att behöva täcka upp för andra i teamet vid frånvaro och semester.

Vem letar vi efter?
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning mot logistik och teknik, samt dokumenterad erfarenhet av inköp mot tillverkande industri. Du behöver ha 3-5 års erfarenhet av inköp från internationella leverantörer, gärna avseende både elektronik- och mekanik. Vi värdesätter god teknisk förståelse.

På CG Drives använder vi affärssystemet SAP och erfarenhet av det är meriterande. Du har även mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrad i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi söker dig som är en anpassningsbar och flexibel lagspelare. Du är en utåtriktad person med gott omdöme som tycker om att samarbeta. Som det ser ut idag med komponentbrist och jakt efter material behöver du vara tålig, envis och självgående. Jobbet har stundtals en operativ karaktär. Vi ser såklart även att du har egenskaper som förändringsbenägen, drivande, noggrann, strukturerad och självständig. Du ska vara analytisk, och ha mycket god kommunikations- och förhandlingsförmåga.

Hur ansöker jag?
CG Drives & Automation har tagit hjälp av Macavoy och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se.
Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan.

Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!


Vem är Macavoy?
Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med en bakgrund från teknik/ingenjörsområdet. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/
Mer info
Kontaktperson Markus Holmgren
Telefon 0735195481
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CG Drives & Automation är ett green tech företag som utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer för energieffektiva och säkra processer. Vi erbjuder kompletta drivsystem baserade på ett sortiment av standardprodukter och dedikerade lösningar, inklusive frekvensomriktare och mjukstartare. Våra målbranscher är kraftproduktion, vatten/avlopp, processindustrier, gruvdrift, infrastruktur och maskinbyggare. Våra marknadskanaler är slutanvändare, systemintegratörer, OEM och distributörer. CG Drives & Automation har 240 medarbetare i Sverige, Tyskland, Nederländerna och Indien. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg, och vi har en omsättning på ca 500 MSEK.