Snickare / Murare

Snickare / Murare

Hej vi är ett härligt gäng som söker dig som arbetat som snickare eller murare. Hos oss är du en viktig person inom våra byggprojekt. Du kommer få arbeta nära cheferna som gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Vi är ett företag med inriktning på fasader och behöver nu förstärka upp med ytterligare på att anställa då orderingången är stor.

Tjänsten är heltid, tillsvidare - vi tillämpar sexmånaders provanställning. Vår utgångspunkt är Helsingborg där vi har verkstad och kontor, vi arbetar med små och större projekt i och runt om i skåne.

Du kommer ingå i ett team som jobbar med allt från mindre service & underhållsarbeten till större entreprenader. Vi utför alla sorters bygg arbete och fasadarbete.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och vill ha ett arbete där du kan växa i din roll. Du har vana av att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.

Vi söker efter dig som helst har ett par års erfarenhet från branschen inom ROT renoveringar och nybyggnation. Svenska eller engelska i både tal och skrift är ett krav, minst B-körkort samt ha mycket god kännedom om ritningsläsning, byggregler och föreskrifter. Jobbet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter där ni blir länken mellan projektledning och våra anställda. Ni kommer arbeta på den byggplats där ni behövs mest, med de lite mer avancerade arbetsuppgifterna där ni har våra nuvarande anställda till ert förfogande. Slit och släp undviker vi, de arbetsuppgifterna delegerar ni till våra samarbetspartners. Vi håller ett högt tempo och krävs stort ansvarstagande från er sida, finns däremot goda möjligheter för en bra lön om vi hittar rätt personer.

Låter detta som något för dig så tveka inte att höra av dig med personligt brev och cv! Vi ser över urvalet löpande.

Ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Telefon 0704892080
Email Mejla M.E.N. Bygg i Helsingborg AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.menbygg.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M.E.N Bygg AB är ett byggföretag som sysselsätter ett 10-tal personer, har en bred kundkrets med allt från badrumsrenoveringar, tillbyggnader, fönsterbyte, takbyte till nybyggnation och större ROT- renoveringar. Företaget utgår från Helsingborg. Utför jobb framförallt längs kusten från Malmö i Söder upp till Båstad i Norr.