Snickare / Kakelsättare

Snickare / Kakelsättare

Hej vi är ett härligt gäng som söker dig som arbetat som snickare eller murare. Hos oss är du en viktig person inom våra byggprojekt. Du kommer få arbeta nära cheferna som gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Vi söker efter dig som helst har ett par års erfarenhet från branschen inom ROT renoveringar och nybyggnation. Svenska eller engelska i både tal och skrift är ett krav, minst B-körkort samt ha mycket god kännedom om ritningsläsning, byggregler och föreskrifter. Jobbet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter där ni blir länken mellan projektledning och våra anställda. Ni kommer arbeta på den byggplats där ni behövs mest, med de lite mer avancerade arbetsuppgifterna där ni har våra nuvarande anställda till ert förfogande. Slit och släp undviker vi, de arbetsuppgifterna delegerar ni till våra samarbetspartners. Vi håller ett högt tempo och krävs stort ansvarstagande från er sida, finns däremot goda möjligheter för en bra lön om vi hittar rätt personer. Vi ser över urvalet löpande.

Ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menbygg.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M.E.N Bygg AB är ett byggföretag som sysselsätter ett 10-tal perssoner, har en bred kundkrets med allt från badrumsrenoveringar, tillbyggnader, fönsterbyte, takbyte till nybyggnation och större ROT- renoveringar. Företaget utgår från Helsingborg . Utför jobb fram för allt längs kusten från Malmö i Söder upp till Båstad i Norr.