Truckförare till en av Lernias kunder

Truckförare till en av Lernias kunder

Ledigt jobb som Truckförare i Höganäs

Just nu får vi på Lernia Bemanning in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Vi söker nämligen truckförare till uppdrag om 6 månader, med möjlighet till förlängning hos en av våra kunder. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom truckkörning. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Truckförare kommer du ansvara för att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt. Du kommer att köra truck utomhus samt lasta och lossa inkommande lastbilar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom truckkörning att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av industribranschen och av att köra motvikstruck samt skjutstativstruck.

Det är meriterande om du
  • har viss branscherfarenhet.
  • har erfarenhet av att köra truck utomhus
Om kunden

Kunden är ett stort företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt LinkedIn-konto nedan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Debora Gröhn via e-post: debora.grohn@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.