Erfarna truckförare sökes till Lernia Bemanning

Erfarna truckförare sökes till Lernia Bemanning

Ser du dig själv som en effektiv person som motiveras av att få mycket ansvar? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha högt uppsatta mål? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en truckförare till vår kunds verksamhet i Helsingborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Helsingborg
Typ av anställning: allmän visstidsanställning
Lön: enligt kollektivavtal

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få köra truck i olika utsträckning. Det finns möjligheter till enbart truckkörning men också en roll kombinerad med andra uppgifter, såsom process- eller maskinoperatör.

Arbetet kommer vara förlagt i skift på ett rullande schema.

Om dig

Vi på Lernia Bemanning söker dig som har erfarenhet av arbete som truckförare och arbete inom branschen.
Du som söker har körkort och tillgång till bil, har god förståelse av svenska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Till sist har du en professionell framtoning som gör att du inger förtroende.

För såväl oss på Lernia Bemanning som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Debora Gröhn via e-post: debora.grohn@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande.
Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.