Sommararbetare sökes till Lernias uthyrningsverksamhet i Helsingborg

Sommararbetare sökes till Lernias uthyrningsverksamhet i Helsingborg

Sommararbetare sökes till Lernias uthyrningsverksamhet i Helsingborg.

Är du en stresstålig och prestigelös person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu sommararbetare till våra kunder i Helsingborg med omnejd. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som sommararbetare kommer du att lära dig mycket om olika verksamheter och hur lager- och logistikbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att sortera och packa varor, scanna paket eller bygga displayer.

Tjänsten är på timmar och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna. Du kommer ha möjligheten att kunna jobba hos flera av våra kunder. Du kommer att arbeta i fräscha, ljusa och stora lokaler i Helsingborg med omnejd.

Om rollen

Det här jobbet passar dig som framför allt är stresstålig, proaktiv och självgående i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av att arbeta på lager och vi tar för givet att du är en prestigelös och engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb.

I övrigt söker vi dig som
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • har ett tomt belastningsregister
  • har god fysik.
Det är meriterande om du
  • har gymnasieexamen
  • har viss branscherfarenhet
  • har truckkort
  • har B-körkort och tillgång till bil.
Erbjudande

Lernia Bemanning erbjuder en timanställning där du kommer erbjudas pass dag- och kvällstid samt natt. Du kommer snabbt att komma i kontakt med olika företag och utvecklas i din yrkesroll.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.