Processoperatör kemisk industri

Processoperatör kemisk industri

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande. Vi behöver ytterligare personer till vår produktion där du huvudsakligen kommer arbeta med att
  • Satsa säckar med råvaror
  • Tappning av produkter till aktuellt emballage samt märkning av dessa
  • Övervaka processer
  • Rengöra utrustning
  • Dokumentation
Arbetet innebär vissa beräkningar och instruktionsläsningar. Tunga lyft förekommer.

Formell kompetens
  • Gymnasieskola, gärna teknisk, naturvetenskaplig eller industriprogrammet process
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • Datorvana från produktion
  • Truckkort, B1
  • Körkort B eller AM (moped)
Din bakgrund

Du har gärna en teknisk/naturvetenskaplig utbildning i grunden, samt god förståelse för datorer. Du har tidigare arbetat i någon typ av industriell processmiljö.

Vi kommer dock att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker personer med positiv läggning. Där problem ses som utmaningar och möjligheter. Du har en tydlig arbetsvilja i det du är satt att göra och du är mån om att det blir ett bra resultat. Arbetet är mycket självständigt, vilket ställer krav på att du är självgående, driven, och tar egna initiativ. Dessutom krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner från arbetsledare muntligt och i skriftlig form. Du har god fysik. Då detta är ett skiftjobb, krävs det att du har vana av det sen tidigare. Arbetsplatsen är rökfri.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten innebär kontinuerligt 12 timmars-skift (dag/natt), totalt 9 arbetspass under 3 veckorsperiod. Arbete vissa helger ingår i schemat. Tjänstgöringsorten är Helsingborg.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Du behöver också bo inom ett rimligt pendlingsavstånd.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Du gör din ansökan på www.lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tillämpar löpande urval vilket betyder att platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi kommer att använda oss av urvalsfrågor och tester i urvalsprocessen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Sandqvist på telefonnummer: 072-254 11 25 eller via e-post: peter.sandqvist@lernia.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vässa dina kunskaper och ta del av utvecklingen inom processindustrin. Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utvecklas inom processindustrin.

Vår uppdragsgivare är ett ledande specialkemiföretag och leverantör av process- och vattenlösningar. Företagets produktportfölj innehåller ett brett utbud av processhjälpmedel, kemikalier för vattenrening, funktionella tillsatser samt övervaknings- och kontrollsystem. Bolaget sysselsätter över världen ett team med 5 200 yrkespersoner, är aktiva i 120 länder på fem kontinenter och driver 39 tillverkningsanläggningar.

Vi vill gärna ha dig med i vår fortsatta utveckling.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, globalt och stort företag!