Lernia söker truckförare för uppdrag i Helsingborg

Lernia söker truckförare för uppdrag i Helsingborg

Ledigt jobb som truckförare i Helsingborg via Lernia Bemanning

Vi söker just nu två timanställda truckförare till vår kunds lager i Helsingborg. Vi behöver en person som kan komma in och bidra och även våga utmana i gruppen och prestera ganska omgående. Personlighet är självklart också viktig. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som också kräver god förmåga att arbeta strukturerat.

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att plocka, packa och administrera artiklar som sedan ska levereras till kunder runt om i Sverige och leverera material till avdelningar. Utöver det kommer du att lagra leveranser i rätt hyllor och ställage. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en ansvarsfull, organiserad och engagerad kollega. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av truckkörning och lageruppdrag så som Internlogistik-materialförsörjning till produktion samt orderplock. Det är även meriterande med god datorvana och erfarenhet av arbete i warehouse-system då arbetet hos kunden styrs via digitala uppdrag i handdatorer.

Kravprofil
  • erfarenhet av truckkörning på lager.
  • både erfarenhet och truckbehörighet för B1-B3
  • minst 50% annan sysselsättning
  • erfarenhet av lager och logistik.
  • god datorvana samt erfarenhet av warehouse-system
Det är meriterande om du har
  • truckbehörighet för B4-B6
  • B-körkort
  • mycket truckvana
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Jobbet är från mitten på maj till slutet på september. Det gäller 2-3 dagar i veckan till att börja med med möjlighet för heltid under sommaren. Det är dag och kvällstid, mellan 06.45-23.00. Tjänstgöringsorten är Helsingborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Olivia via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 21-04-30. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.