Lernia Bemanning söker serviceinriktad lagerarbetare med truckvana.

Lernia Bemanning söker serviceinriktad lagerarbetare med truckvana.

Lernia Bemanning söker serviceinriktad Lagerarbetare med truckvana.

Är du en lösningsfokuserad, ansvarsfull och serviceinriktad person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som lagerarbetare hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten.

Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta ute hos vår kund som är specialist på VVS-lösningar och ett av Sveriges ledande företag inom VVS. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är förlagda på dagtid. I rollen kommer du bland annat att arbeta med orderplock med truck, service ut mot kunder samt dokumentation av avvikelser.

Vem söker vi?

Till rollen som lagerarbetare söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att köra truck och har arbetat med service mot kund tidigare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ tillträde

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start omgående. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00. Du anställs till att börja med på Lernia Bemanning och blir uthyrd till kund. För rätt person finns goda möjligheter till övergång till kund och tillsvidareanställning. Tjänstgöringsorten är Helsingborg.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Priscar via e-post: sara.priscar@lernia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2021-07-11. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.