Lernia Bemanning söker en rekryteringsassistent för jobb vid sidan av studierna

Lernia Bemanning söker en rekryteringsassistent för jobb vid sidan av studierna

Arbetsuppgifter

Tjänsten som rekryteringsassistent ger dig möjligheten att lära dig mer om rekryteringsprocessens alla delar. Dina primära arbetsuppgifter innefattar CV-selektering, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer med tiden ha stor chans att påverka tjänstens innehåll.

Vi erbjuder ett flexibelt och roligt extrajobb som ger dig meriterande erfarenheter, värdefull kunskap och nya kontakter. Tillsammans bestämmer vi arbetstider och omfattning så att det passar både dig och teamet, men vi tänker oss 1-3 dagar per vecka.

Din bakgrund

Vi söker dig som i dagsläget studerar en eftergymnasial utbildning inom personaladministration, HR, rekrytering, beteendevetenskap eller liknande. Utbildningen ger dig verktyg att bidra inom personal- och rekryteringsområdet och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från industrin, och/eller om du har erfarenhet av administration, försäljning, kundkontakt och service.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Att arbeta som rekryteringsassistent kräver en hög flexibilitet och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer i ett högt arbetstempo och snabbt genomföra omprioriteringar vid behov. För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd och du är orädd inför nya situationer. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta för att bidra till teamets framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltidsarbete vid sidan om studier/enligt överenskommelse/Helsingborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Du söker tjänsten via vår hemsida www.lernia.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av platschef Seth Storm, 0722-541126.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.