Jobba extra som terminalarbetare till vår uthyrningsverksamhet i Helsingborg

Jobba extra som terminalarbetare till vår uthyrningsverksamhet i Helsingborg

Framåtlutande och drivna studenter sökes till internationellt transportföretag i Helsingborg. Start omgående!
Vill du arbeta extra och dryga ut kassan varje månad? Har du arbetat inom lager och logistik tidigare? Då är det dig vi söker.

Lernia jagar just nu dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta som lagermedarbetare eller truckförare. Vi på Lernia hyr ut personal till ett välkänt och internationellt företag i Helsingborg. Arbetstiderna kan variera men främst är det kvällar och lördagar som gäller.

Arbetsuppgifterna består främst i pakethantering. Du scannar paket för in- eller utleverans. Truckkörning kan förekomma för dig som har truckkort.

Krav för tjänsten är
  • Studerande eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Tala och förstå svenska
  • God fysisk förmåga
  • Godkänd bakgrundskontroll i belastningsregister.
Meriterande är
  • Truckkort B1-B4
  • Erfarenhet av lager sedan tidigare
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad och positiv person som gillar att arbeta hårt. Du är praktiskt lagd, noggrann och viker dig inte för utmaningar.

Skicka in en komplett ansökan innehållande, CV, intyg på studier eller arbete, samt bild på truckkort. Rekryteringen sker löpande då uppdragets start är relativt omgående.

Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef Sara Priscar på mejl: sara.priscar@lernia.se
Ansökan görs via vår hemsida.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.