Jobba extra på Lernia!

Jobba extra på Lernia!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu drivna och flexibla kandidater med annan huvudsaklig sysselsättning, för extrajobb i Helsingborg och Landskrona med omnejd. Jobbet kan variera och kan t.ex. innebära orderplock, truckkörning, avsyning eller godsmottagning. Gemensamt för jobben är att de oftast är fysiskt krävande, så det gäller att du inte är rädd för att ta i.

För att kunna arbeta på timmar hos oss på Lernia Bemanning är det viktigt att du studerar eller redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdragen är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta som konsult hos våra kunder. Då många av våra kunder har skiftarbete, måste du kunna jobba både dagar och kvällar.

Formell kompetens

Körkort och tillgång till bil är meriterande. Likaså är det meriterande med ett truckkort.

Din bakgrund

För att vara lämplig för uppdraget är det ett krav att du:
  • är studerande på minst 50%, eller har annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. eget företag eller pensionär)
  • kan jobba några pass i veckan
  • kan jobba olika tider
  • kan rycka in med kort varsel
Personliga egenskaper

Du som person är mycket flexibel och anpassar dig snabbt. Vi värdesätter även egenskaper så som samarbetsförmåga samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning studerande/extra arbete/Helsingborg och Landskrona med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studerar du och vill jobba extra? Eller har du redan ett jobb/eget företag men vill jobba fler timmar? Nu har du chansen att visa din potential och samla på dig nya erfarenheter. Lernia söker personer som kan jobba extra i Helsingborg och Landskrona med omnejd.