C chaufför med YKB

C chaufför med YKB

Serviceman med C-kort samt YKB i Helsingborg
Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman med start 13/6 2022 fram till och med 12/8 2022 med möjlighet till förlängning. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om jobbet som serviceman

- du har fasta distributionsturer till företagskunder i Skåne + södra Halland

- leveranserna av arbetskläder sker med hjälp av rullvagnar samt säckar

- hos en del kunder förekommer arbete på plats i form av att placera kläder i hyllor och skåp

Är du Vår nya serviceman?
Vi på Lernia Bemanning söker dig som brinner för hög kundnöjdhet samt bra service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt samt att du kan ta egna initiativ. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket sedan tidigare.

Om Kunden
Kunden är ett framgångsrikt företag som verkar inom tvätt industrin. De arbetar huvudsakligen med tvätt av arbetskläder samt entrémattor.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Lundin via e-post: sandra.lundin@lernia.se.

Obs! Pga GDPR tar ej emot ansökningar/cv via e-post.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan

Övrigt

Uppdragslängd: Sommarvikarie ( 2022.06.13-2022.08.12 )

Placeringsort: Helsingborg

Tillsättning: enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.