Solcellsmontör

Solcellsmontör

Nu söker vi en montör till våra solcellsentreprenader och projekt kring Helsingborg.

Om rollen

Som solcellsmontör hos oss på Glacell kommer du främst att arbeta med montage av solpaneler på tak. Våra kunder är fastighetsägare, privatkunder, byggbolag och offentliga sektorn. Som solcellsmontör hos oss får du ett fritt arbete där du får vara del i en intressant framtidsbransch.

Om dig

Relevant bakgrund är någon form av hantverksbakgrund, där montage och infästningsarbeten varit förekommande. Utbildning inom el och grundläggande elkompetens är meriterande, men inget krav. Då resor kan förekommande i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. En känsla för estetik och hög grad av noggrannhet är viktigt, då utseendet på våra solcellsentreprenader är en nyckel till framgång inom branschen. Vidare trivs du med utomhusarbete, och har inga problem med att arbeta på hög höjd.
Mer info
Kontaktperson Mattias Lindgren, Depåchef
Telefon 0733-376123
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.