Installationselektriker

Installationselektriker

Vi har fått in flera stora projekt i Helsingborg vilket innebär att vi behöver förstärka vår organisation, och söker nu en erfaren installationselektriker!

Om rollen
Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.
Arbeten som du kommer utföra är:
  • Ny-/ombyggnation av bostäder och kontor
  • Elinstallationer i industri och verkstadslokaler
  • Installation av solelsanläggningar och laddstationer för elfordon
Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta vårt ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt att du är lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar. Varje projekt är lika viktigt och vi vill därför ha dig med drivet och viljan att utvecklas.

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet som installationselektriker med tidigare erfarenhet av större installationsprojekt. Har du tidigare erfarenhet som ledande montör eller annan arbetsledande funktion är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi erbjuder
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Mattias Lindgren, Entreprenadchef
Telefon 0733-376123
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.