Erfaren Projektledare inom produktutveckling till LK Armatur

Erfaren Projektledare inom produktutveckling till LK Armatur

Kort om tjänsten

LK Armatur i Helsingborg söker en projektledare inom produktutveckling. Du får en viktig roll på vår R&D-avdelning och för våra framtida produkter.

Om verksamheten

LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.

Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör, föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter.

Mer om tjänsten

Som projektledare på LK Armatur kommer du huvudsakligen att driva utvecklingsprojekt, men även en del processförbättringsprojekt.

Utvecklingsprojekten innefattar nya produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. Du kommer driva flera större projekt parallellt med ett antal mindre. Gemensamt för projekten är att du organiserar och koordinerar inköp, konstruktion, test/provning och produktion enligt överenskommen målbild och tidplan, samt ansvarar för budget i projekten.

Vi jobbar ständigt med att förbättra vår "Time to market" där du spelar en viktig roll i att driva projekten effektivt, samt att förbättra projektprocesserna.

Din profil

För att passa i denna roll ser vi att du är driven och resultatinriktad, arbetar strukturerat och med stor noggrannhet.

Du har:
  • utbildning motsvarande en högre teknisk utbildning.
  • mer än 5 års erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt inom tillverkande industri.
  • certifiering inom till exempel PMP eller motsvarande.
  • god allmän teknisk förståelse.
  • kompetens att hantera flera projekt samtidigt i en matrisorganisation.
Du har lätt för att samarbeta, skapa engagemang och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är social och trygg i dig själv och kan skapa öppenhet, förtroende och dialog i alla led.
Du hittar lösningar på problem, arbetar metodiskt och driver dina åtaganden i mål. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.