Projektledare R&D

Projektledare R&D

Projektledare R&D
Helsingborg

LK Armatur söker en erfaren projektledare med gedigen erfarenhet av produktutvecklingsprojekt inom tillverkningsindustrin. 

Som projektledare inom R&D leder och coachar du ett tvärfunktionellt team som ansvarar för hela produktutvecklingsprocessen. Du skapar förutsättningar för teamet att färdigställa produkter i rätt tid samt ansvarar för budget i projekten. Som projektledare koordinerar man konstruktion, labtester, produktionsteknik, kvalité, inköp och har tät dialog med produktcheferna.

 

"LK armatur har en stor framåtanda när det gäller produktutveckling och detta tillsammans med företagets lyhördhet för varje medarbetare gör att jag fortfarande efter femton år på företaget trivs enormt bra. 

Vi växer så det knakar och det är kul att få vara med på denna resa och allt som vi har framför oss. Vi tittar hela tiden framåt för att se hur vi kan utveckla och förbättra våra processer och arbetssätt för att ligga i framkant. 

Hos oss är vi väldigt måna om att medarbetare ska känna en delaktighet och har möjligheten att påverka oavsett vilken position man har, vårt motto är att ”alla hjälper alla” vilket skapar en bra teamkänsla för hela företaget."

- Laszlo Bencell, teknisk chef

 

Arbetsuppgifter
Som projektledare säkerställer du att produktutvecklingsprojekten utförs enligt LK Armaturs projektprocess, från kravhantering till design, verifiering, validering och industrialisering. 

Du kommer leda och driva både mindre och större projekt, allt från ren produktutveckling till produktvård. Produkterna innefattar systemlösningar för värme, vatten och sanitet. 

  • Kontinuerlig uppföljning mot tidplan och budget 
  • Leda och driva teammöten 
  • Säkerställa att produktutvecklingen görs enligt utvecklingsprocessen och uppfyller ställda krav 
  • Föreslå, implementera och dokumentera processförbättringar

Projektledaren rapporterar till styrgruppen och är underställd teknisk chef.

 

"LK är ett familjärt och trevligt företag att jobba på. Samtidigt har man en mycket hög teknisk kompetens. Som projektledare interagerar jag dagligen med personer från alla avdelningar inom de olika projekt jag driver. Gemensamt för alla dessa team är dock ett stort driv och en framåtanda där alla strävar mot det gemensamma målet att utveckla produkter som hjälper företaget att växa.

Vi arbetar efter en väl utarbetad projektmodell vilket skapar rutiner och igenkänning i de olika projekten. Men då projekt oftast befinner sig i olika faser blir ingen dag den andra lik utan jag utmanas ständigt med nya frågeställningar."

- Peter Flodin, projektledare

 

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare av produktutvecklingsprojekt, gärna inom tillverkningsindustrin. Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller har på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper. Arbetet ställer krav på din sociala förmåga samt dina ledaregenskaper då du kommer ha ett nära samarbete med samtliga inom organisationen. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering, rekryteringskonsult Christofer Dahlman. Du når Christofer på 0702-46 93 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om LK Armatur 
LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden. 

Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör, föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. 

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter.

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.