Redovisningsekonom med fastighetsinriktning

Redovisningsekonom med fastighetsinriktning

Vi söker dig som vill ta ansvar för redovisningen i Länsförsäkringar Skånes helägda fastighetskoncern.

Länsförsäkringar Skåne äger idag cirka 120 lägenheter samt 13 000 kvadratmeter kommersiella lokaler, främst i Helsingborg. Enligt planerna ska vårt bestånd utökas med ytterligare 500-700 hyreslägenheter i Helsingborg och Malmö de närmaste åren. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp vår fastighetsredovisning samt utforma arbetssätt och rutiner. Du har också ett nära samarbete med teamet i fastighetsbolaget.

Vi sitter i lokaler på Södergatan i Helsingborg och du rapporterar till vår ekonomichef. På ekonomiavdelning arbetar idag fem personer. Du har också ett nära samarbete med teamet i fastighetsbolaget.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ha ett helhetsansvar för fastighetskoncernens redovisning med period-, delårs- och årsbokslut. Även projektuppföljning, ekonomisk uppföljning och prognosarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Tillsammans med din chef och fastighetsteamet utvecklar och organiserar du arbetet inom redovisningsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker en självgående redovisningsekonom med akademisk examen och flera års erfarenhet av redovisning eller motsvarande, samt relevant redovisningserfarenhet inom fastighetsområdet.

Eftersom du kommer att ha många kontakter i ditt arbete behöver du vara serviceinriktad och ha mycket god social förmåga. Ditt engagemang och glada humör gör dig omtyckt av både kunder och arbetskamrater och du jobbar lika gärna i team som självständigt. Du är resultatinriktad, har hög prestationsförmåga och drivs av att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder
Länsförsäkringar är en unik arbetsgivare!
Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp. Bank och försäkring är mycket mer än du tror. Se filmen om oss http://bit.ly/2CcE93P

Kontaktperson och ansökan
Då vi samarbetar med Badenoch & Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Börjesson, 020 15 18 18, pernilla.borjesson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Börjesson
Telefon 020-15 18 18
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)