Rådgivare inom Företag Sak små till medelstora bolag

Rådgivare inom Företag Sak små till medelstora bolag

Rådgivare inom Företag Sak små till medelstora bolag

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu en rådgivare inom Företag Sak Till vår kundmötesplats på Sundstorget i Helsingborg som gillar att leverera bra resultat med hög kvalitet

Är du en ansvarstagande person som ständigt har kundens bästa för ögonen och motiveras av att nå uppsatta mål och långsiktiga kundrelationer, då kan du vara den vi söker.

I rollen som Rådgivare inom Företag Sak, kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och kundvård på företagsmarknaden i Helsingborg. Ditt uppdrag är både nyförsäljning men du ansvarar även för kundvård till befintliga kunder. Ditt kundsegment är små till medelstora företag. Kundmötet kommer till största del vara via telefon och digitala möten, men även fysiska möten kommer att förekomma. Som rådgivare är det viktigt att vara lösningsorienterad, att ha hög aktivitet och stort engagemang. I arbetsuppgifterna ingår även att se till helheten Sak, Liv, Bank för våra kunder.

Vilka är vi
Du kommer att vara placerad på vår kundmötesplats på Sundstorget i centrala Helsingborg, På Sundstorget finns det medarbetare som är verksamma inom Sakförsäkring, Livförsäkring och Bank både till privatpersoner och företag. Även Länsförsäkringar fastighetsförmedling är verksamma i lokalerna. Teamet som du kommer att ingå i består av erfarna medarbetare inom både Företag Sak och Liv/Pension. Vår kultur kännetecknas av engagemang, utveckling och samarbete.

Vem är du
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och alltid uppvisar ett gott kundbemötande. Du har innehar Företag Sak diplom och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta mot företagsmarknaden.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning gentemot små till medelstora företag. Du är en engagerad person som värdesätter långsiktiga relationer och fokuserar på kundens bästa. Du har lätt för att skapa värdefulla kundrelationer och är lyhörd inför kundens hela behov.

Problemlösning är en av dina drivkrafter och du sätter stort värde på samarbete. Du är affärsmässig, beslutsför och strukturerad. Du arbetar fokuserat för att nå såväl egna som teamets mål. Du bidrar aktivt till att utveckla vårt team och förstår vikten av att medverka till att skapa en god trivsel.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2022

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Carlsson, chef Sak och Liv i Helsingborg på tel. 042-633 84 66.

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö. 0411-338103

Kontakt HR: Sara Bülow Fransson, sara-.bulowfransson@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats: Helsingborg, SE
Mer info
Kontaktperson Michael Carlsson
Telefon 042-633 84 66
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.