Ekonomiassistent inom leverantörreskontra sökes

Ekonomiassistent inom leverantörreskontra sökes

EMPLOID söker för kunds räkning en ekonomiassistent till en administrativ roll med huvudsakligt fokus på leverantörreskontra.

Om tjänsten

Är du en ekonomiassistent som trivs i stora bolag och stora flöden? Vi söker just nu en ekonomiassistent för ett tidsbegränsat konsultuppdrag till vår kund i Helsingborg. Företaget du kommer arbeta på är verksamt inom transport- och logistikbranschen och finns idag på ett 20-tal orter runt om i landet.

I tjänsten som ekonomiassistent kommer du tillhöra ett leverantörreskontra-team som idag består av fem personer samt en teamleader. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara leverantörreskontra. Du kommer hantera alltifrån att lägga upp nya leverantörer till påminnelsehantering och kommer dagligen hantera stora mängder av leverantörsfakturor där det ställs höga krav på att du har förmågan att arbeta effektivt.

Din personliga profil

Som person trivs du med att arbeta i team och är lyhörd för såväl dina kollegor som din chef. Du har en god samarbetsförmåga och trivs i en social miljö. Dessutom är du ödmjuk och serviceminded samt tycker om att arbeta med stora ekonomiflöden.

Din bakgrund
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande roll som bedöms likvärdig
  • Erfarenhet av att arbeta med stora ekonomiflöden
  • Obehindrad i svenska i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av löpande bokföring ses som meriterande
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid. Tidsbegränsat uppdrag till och med 31 augusti 2020.

Plats: Helsingborg

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, leverantörreskontra, leverantörsfakturor, fakturering, redovisning, löpande redovisning, Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.