Butikssäljare till Kondektor

Butikssäljare till Kondektor

Som butikssäljare handlar mycket naturligtvis om att möta våra kunder i butiken men du kommer också att som en del av teamet få arbeta med inköp, butiksexponering och godshantering. Det krävs en viss datorvana och du kommer dagligen att hantera vårt affärssystem. Tar du emot en leverans stämmer du av mot följesedeln och ser till att inleverans hanteras korrekt i vårt system. Ja, du vet.

Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Detta innebära att du fyller på varor och ser till att butiken är inspirerande och attraktiv, välfylld med våra produkter. Du ser till att ge våra kunder bästa möjliga personliga service genom att hjälpa dem vid behov och ta emot dem i kassan. I tjänsten ingår också inventeringar, inköp till butik, hantering av returer och reklamationer och andra sedvanliga arbetsuppgifter i en butik.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och service. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning inom detaljhandeln tidigare.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är relationsskapande. Du ser värdet av att bygga upp arbetsmässiga relationer med dina kunder för att skapa återkommande besökare. Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och sätter i gång aktiviteter mot uppsatta mål och resultat. Viktigast av allt är att du brinner för enastående service.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och eget ansvar och med stora möjligheter att påverka din vardag. Vi är ett gott gäng där gemenskap, trivsel och god arbetsmiljö är viktigt!

Som Butikssäljare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver social kompetens, god kommunikativ förmåga och att du talar/skriver flytande svenska. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.

Tjänsten är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är helgfria vardagar.

Kontakt
Frågor angående tjänsten besvaras av Regionchef Magnus Nilsson på magnus@kondektor.se eller +46 705 62 58 39

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2022-10-09 till rekrytering@kondektor.se.
Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk din ansökan med "Butikssäljare" i ämnesraden.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kondektor.se
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kondektor växer och är en ledande aktör i Södra Skåne inom försäljning av Heavy Workwear. Vi klär dig på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snygga och modeinriktade profilkläder och nytänkande produktmedia. Vi bygger varumärke tillsammans med kunden. Vi har tre fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Ängelholm och Lund. Det är enligt oss branschens tre fräschaste butiker som vi är genuint stolta över, med stort utbud och välfyllda hyllor för snabba leveranser. Utöver butikerna så har vi en webbshopslösning i kundunika sortiment, statistik per individ mm. Butikerna agerar mötespunkt och inspiration för såväl befintliga som framtida kunder.