Kommersiell Specialist Vattenrening

Kommersiell Specialist Vattenrening

Kort om tjänsten

Som Kommersiell Specialist på Kemiras nya division AWT Advanced Water Treatment får du en nyckelroll i uppbyggnaden av denna division som främst vänder sig till vattenreningsverk med det nya konceptet KemConnect som ger reningsverken en möjlighet att optimera sina processer för bättre resultat. Din roll är säljande, du kommer att bygga upp basen för verksamheten och därför har tjänsten ett kommersiellt fokus. Du erbjuds ett fritt jobb med många resor i ett expanderande team.

Sökord: försäljning, affärsutveckling, teknik, kemi, vattenrening, fällningskemi, fällningsmedel, vatten, reningsverk, reningsprocess, maskiningenjör, kemiingenjör, sales, business, technology, chemistry, water, purification, purification-process, mechanical, chemical, engineer

Om verksamheten

Kemira är ett globalt företag som tillhandahåller kemikalier och expertis till verksamheter runt om i världen. Vi vill vara våra kunders förstahandsval och skapa hållbart värde genom förbättrad produktkvalitet, bättre process och resurseffektivitet. Vi erbjuder en resultatorienterad samarbetskultur som ger dig möjlighet att driva excellens och innovation med stor inverkan på framtiden.

Kemira erbjuder:
  • Ett arbete i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet och du kommer att ha utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.
  • En konkurrenskraftig lön och bra förmåner såsom tjänstebil, extra pensionsavsättning mm.
  • Utmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter, med möjlighet att utvecklas i rollen
  • Arbete i ett engagerat och kompetent team.
Läs mer om Kemira här: www.kemira.com
Läs mer om AWT och KemConnect här: www.kemira.com/kemconnect

Mer om tjänsten

Som Kommersiell Specialist på Kemira AWT kommer du att arbeta mot kommunala reningsverk och vattenintensiva industrier där du tillsammans med Kemiras säljare marknadsför och säljer KemConnect-portföljen.

Du ingår i ett internationellt team bestående av fem specialister i fyra regioner och din närmaste chef som finns i Köpenhamn. Du utgår från någon av Kemiras kontor i Helsingborg, Fredrikstad eller Köpenhamn, eller om det passar dig bättre; hemifrån. Du kommer att resa ca 50% av din tid, främst Norden men även i Baltikum.

Du erbjuds här en internationell roll i en nysatsning som låter dig växa med verksamheten. Du ingår i ett erfaret och professionellt team där ni ger och tar för er gemensamma framgång. Du kommer att jobba med intressanta och varierande uppgifter som ger dig möjlighet att utveckla din expertis.

Din profil

Din viktigaste tillgång i denna tjänst, är din expertis i fråga om vattenrening och de processer reningsverken använder sig av. Relevant utbildning kan vara ingenjör med inriktning maskin eller kemi.

Du har en kommersiell profil med erfarenhet av försäljning B2B eller affärsutveckling och ett intresse för affärer och service. Du trivs med att jobba med kvalificerad försäljning i långa säljcykler.

Arbetsspråket är engelska, utöver det talar du ett av de nordiska språken, detta är ett krav. Du kan resa 50% av din tid.
Du kan i princip bo var som helst i Sverige, Norge eller Danmark, men vi tror att du finns i en av storstadsregionerna med närheten av en flygplats. Vi annonserar denna tjänst i flera orter men söker en person till tjänsten.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 29 februari. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (6 dagar kvar)