Kamux expanderar och söker bilförsäljare inställd på framgång till Helsingborg

Kamux expanderar och söker bilförsäljare inställd på framgång till Helsingborg

Kamux, specialiserad på försäljning av begagnade bilar, söker till sin nyöppnade butik i Helsingborg en bilförsäljare som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Är du intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux härliga säljteam? Då kanske det här är jobbet för dig! Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp. Vi ger det lilla extra helt enkelt!

För att du ska lyckas och bli framgångsrik satsar vi mycket på din introduktion och utbildning! Dessutom hjälper vi varandra på ett enastående sätt genom att alltid sätta laget före jaget.

Arbetsuppgifter:
Det krävs en del av en bra bilförsäljare. Du kommer ha daglig kontakt med kunder så det är viktigt att vara kontaktskapande, kunna ge god service och vara på gott humör, även under stress. Då köp av bil är en stor investering, behöver du som säljare skapa ett starkt förtroende, vara ärlig och tydlig med vilka tjänster Kamux erbjuder så kundens behov kan tillfredsställas.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inget krav. Vi letar alltid efter rätt person med vilja, intresse och en bra attityd - oavsett bakgrund. Sedan tillhandahåller vi utbildning och lär dig allt du behöver kunna.

Vi vill att detta passar in på dig:
  • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
  • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
  • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
  • Du har en hög arbetsmoral
  • Du är positiv och omtänksam
  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • Du har B-körkort
  • Du gillar att jobba i team mot framgång

Meriterande är om du har erfarenhet från tidigare försäljning, i butik eller på telefon/online.

Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerlig utbildning där butikschefen i butiken hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Ansökan:
Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev senast den 2:a december 2019. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Dessutom erbjuder vi en kundservice i särklass.

Vi är idag en av de största nordiska bilåterförsäljarna med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 48 butiker runt om i Finland, 16 i Sverige och 6 i Tyskland . År 2018 sålde vi cirka 46 000 bilar och totalt har Kamux haft över 220 000 nöjda kunder.