Hisstekniker till KONE, Helsingborg

Hisstekniker till KONE, Helsingborg

VI GÖR STÄDER TILL BÄTTRE PLATSER ATT LEVA PÅ

Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. Vi gör städerna bättre att bo i.
Vill du vara med och påverka vardagen för hundratals människor- varje dag?

Nu söker KONE en servicetekniker till helsingborg med inriktning service och feltagning. Som hisstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde. I ditt dagliga arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar. Självklart ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.


Förutom en spännande och varierande arbetsmiljö, kommer du arbeta med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.


KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • Vi tror att du har minst 1-3 års arbetslivs erfarenhet och en el-inriktad utbildning, alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. Har du viss kunskap vad gäller hissar är det meriterande men inget krav.
  • God teknisk förståelse.
  • B-körkort.
  • God färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket.

Då du själv planerar din arbetsdag söker vi en självgående, ansvarsfull och organiserad person. I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt och kunna bygga långsiktiga kundrelationer. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.


VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet.


Förutom kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal erbjuder vi även goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.


SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-09-30. Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker löpande.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Åkesson, Distriktschef på tfn 042 321 85 02

Vid frågor om din ansökan kontakta Rekryteringspecialist Sophie Tigerhielm Rezaei 010- 218 40 12

Vi ser fram emot din ansökan!


OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Kontaktperson Sophie Tigerhielm Rezaei
Telefon 010-2184012
Email Mejla Sophie Tigerhielm Rezaei
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 2 nov (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.