KGK och Autoexperten söker säljande chaufför för Kamasa Tools

KGK och Autoexperten söker säljande chaufför för Kamasa Tools

Kamasa Tools är ett av Sveriges mer kända premium-varumärken inom området verktyg för fordonsbranschen. Idag marknadsför vi framgångsrikt vårt sortiment - nu vill vi ta detta till en ny nivå.

Är du en självgående och driven säljare som är bra på att skapa förtroende och långsiktiga relationer och som vill köra verktygsbuss? Då kan du vara den vi söker!

KG Knutsson och Autoexperten söker nu en säljande chaufför för Kamasa Tools. Vill du vara med på denna resa - då har vi en tjänst som kommer att passa dig!

Arbetsbeskrivning
Att tillsammans med utesäljaren på Autoexpertens butiker och KGKs övriga säljkanaler genomföra aktiviteter, som t ex verkstadsträffar, olika mässor och andra event. Några av dessa aktiviteter kan ligga under helger så det betyder att du måste kunna ha en flexibel arbetstid. Vi räknar med att det kan bli upp till 50 övernattningar per år.

Vi vill att du har god kännedom om verktyg och ett genuint verktygsintresse. Du ansvarar för att verktygsbussen är "up to date", representativ och kan visas för kunder. Den dagliga ruljangsen sköter du självständigt enligt den planerade, överenskomna resrutten. Du är självgående i din säljande roll, där du under besök hos verkstäder ska skapa långsiktiga affärer.

Distriktet som du kommer att resa på är Södra delen av Sverige i första hand. Du kommer att utgå från hemmet och din bostadsort ska vara i distriktet.

Din profil
För att trivas i denna roll har du en god insikt i branschen och ett genuint verktygs- och fordonsintresse. Du brinner för försäljning, är självgående och resultatinriktad. Som person är du en driven och social relationsbyggare, du har sinne för affärer och förmågan att ta egna initiativ och driva försäljningen framåt. Du är kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende. Tjänsten passar dig som motiveras av att driva dina egna processer och leverera resultat i enlighet med uppsatta mål. Vidare ser vi att du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Körkort är ett krav.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Sollentuna

SISTA ANSÖKNINGSDAG: Ansök snarast då intervjuer sker löpande, dock senast 10 maj 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För mer information om företaget, besök www.kgk.se och www.kamasatools.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster in omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.