Vi rekryterar nu två Fastighetstekniker till K-Fastigheter (Kristianstad samt Helsingborg)

Vi rekryterar nu två Fastighetstekniker till K-Fastigheter (Kristianstad samt Helsingborg)

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 800 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag är vi ett fastighetsbestånd värderat till knappt 6 miljarder kronor, har cirka 75 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholms huvudlista.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter vår utveckling. Vi söker nu en bolagsjurist till vår verksamhet som en del i vår fortsatta tillväxt.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som fastighetstekniker ingår att åtgärda och dokumentera inkomna fel i våra bostäder samt ansvara för beställningar och uppföljningar av utförda arbeten. I tjänsten ingår även enklare VVS-, vitvaru-, snickeri- och elarbeten med mera, vilket innebär att teknikerna har mycket kontakt med våra hyresgäster och underentreprenörer.

Du kommer att vara en del i ett team med fastighetsskötare och förvaltare.

Din bakgrund / Dina egenskaper

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen. Har du specialistkunskap inom VVS eller snickeri och allmänna kunskaper inom el är det en fördel. Vi ser gärna att du är flerspråkig. Körkort är ett krav.
Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är samtidigt självgående i ditt arbete

På K-Fastigheter är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, flexibel i ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van att hålla ett högt tempo.

Du behöver vara erfaren och ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Du är administrativt kunnig inom Office, fastighetssystem som Vitec eller liknande.

Det är meriterande med kunskaper inom systematiskt brandskyddsarbete samt passage och larm.

Information och kontakt

För en av tjänsterna så kommer att utgå från vårt kontor i Helsingborg men kan även behöva utföra arbetsuppgifter i Landskrona, för den andra tjänster så utgår du från Kristianstad och kan behöva arbeta på andra orter i området. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Resor förekommer regelbundet.

För att söka tjänsten så gör du det via k-fastigheter.se/lediga jobb, vi hanterar ansökningarna löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 oktober 2020.

Vi kommer att utföra bakgrundskontroller och drogtestning i samband med anställningen.

För mer information eller vid frågor, kontakta peter.grankvist@k-fastigheter.se eller ola.richard@k-fastigheter.se

Vi undanber oss alla former av försäljning med anledning av annonsen!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (3 dagar kvar)