Projektledare Bygg

Projektledare Bygg

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 400 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag är vi ett fastighetsbestånd värderat till knappt 4 miljarder kronor, har omkring 70 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi söker nu ytterligare en projektledare till våra kommande projekt.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för styrningen i projekten gällande projektering, byggmöten, besiktning, samordning mellan entreprenörer, kontakt mot myndigheter, ekonomisk rapportering, arbetsmiljö och tidplaner.

Som projektledare ska du vara lösningsorienterad, duktig på att ha många bollar i luften samtidigt, stresstålig och fungera ihop med våra två andra affärsområden projektutveckling och förvaltning.

Projekten kan innebära resor och övernattningar då ort kan variera i stort.

Din bakgrund / Dina egenskaper

Du som söker ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst eller någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning. Du är en god administratör, du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Du ska ha goda referenser på totalentreprenadprojekt och ha god kunskap om entreprenadjuridik, Bas-P och Bas-U är ett krav.

På K-Fastigheter är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, flexibel och älskar mötet med människor. Du är heller inte rädd för att "hugga i" när det behövs och i ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van att hålla ett högt tempo.

Information och kontakt

Tjänsten är placerad i Helsingborg och eller Hässleholm. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

För att söka tjänsten så gör du det via k-fastigheter.se/lediga jobb. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande men samtidigt ha annonsen öppen under juli.

För mer information eller vid frågor, kontakta eric.johansson@k-fastigheter.se eller ola.richard@k-fastigheter.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (40 dagar kvar)