Murare och betongarbetare till K-Fastigheter

Murare och betongarbetare till K-Fastigheter

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 800 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag är vi ett fastighetsbestånd värderat till knappt 6 miljarder kronor, har cirka 75 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholms huvudlista.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt och vi söker därför fler murare och betongarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som murare eller betongarbetare på något av våra projekt, just nu i Malmö eller Höganäs, platsen kommer att ändras i takt med att vi påbörjar nya byggen. Normalt innebär jobbet att du ligger ute måndag-torsdag.

Vi bygger ett par olika typer av flerbostadshus där du kommer att arbeta, arbetsuppgifterna kan variera inom bygget.

Din bakgrund / Dina egenskaper

Du som söker bör ha yrkesbevis, några års erfarenhet av byggbranschen och körkort är ett krav.

På K-Fastigheter är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, noggrann och flexibel. Du är och van att hålla ett högt tempo.

Information och kontakt

Tjänsten är inledningsvis placerad i Malmö eller Höganäs men detta kommer sen att ändras till nya orter när vi startar nya projekt. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter. Lön enligt gällande kollektivavtal. Vi utför bakgrundskontroller i samband med anställningen där vi bland annat begär ett utdrag ur brottsregistret.

För att söka tjänsten så gör du det via k-fastigheter.se/lediga jobb, vi hanterar ansökningar löpande och sista ansökningsdag är 30 oktober.

För mer information eller vid frågor, kontakta jon.palmqvist@k-fastigheter.se eller ola.richard@k-fastigheter.se

Vi undanber oss alla former av försäljning med anledning av denna annons.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (3 dagar kvar)