Säljare Köket & Gården

Säljare Köket & Gården

Kort om tjänsten

Vi söker dig som brinner för försäljning och vill vara med och bygga upp Köket & Gårdens kundsegment inom den privata restaurangnäringen. I rollen som säljare kommer du att bidra till att verksamheten når uppsatta mål och nyckeltal samt proaktivt driva utveckling av dina kunder och produkter.
Vi är en platt organisation där möjligheten att vara med och påverka är stor. I teamet du kommer att jobba med, bestående av sju personer, är det emellanåt intensiva dagar och ofta snabba beslut som ska tas. Glädjen och skrattet är en naturlig del av dagen och tillsammans jobbar vi för att nå uppsatta mål.

Sökord: innesäljare, utesäljare, säljare, livsmedel, frukt, grönt, orderhantering, snabbrörliga, FMCG.

Mer om tjänsten
  • Aktivt arbeta med att bearbeta och utveckla befintliga såväl som nya kunder med fokus på restaurangnäring.
  • Erbjuda kunden säljstöd och innovativa lösningar för att utveckla nya affärsmöjligheter tillsammans med kunden
  • Stötta kunden med information och rekommendationer om våra produkter
  • Ta fram, genomföra/implementera och följa upp dokumenterade kundplaner
  • Eftersträva mest effektiva genomförande av kampanjer, kundaktiviteter mm för respektive kund
  • Prissättning, lokala kampanjer
  • Orderhantering
  • Presentera/demonstrera våra produkter och tjänster hos kunden vid kundträffar, mässor eller andra evenemang.
  • Säkerställa faktabaserade och kundanpassade nyhetspresentationer
  • Bygga partnerskap med våra kunder genom att utveckla goda och långsiktiga relationer och lojalitet
Om verksamheten

Köket & Gården är en nystartad frukt- och grönsaksleverantör med ett brett sortiment av svenskodlat, ekologiskt och importerat. Frukt och grönt ska nå kockarna så snabbt som möjligt, vilket innebär att råvarorna endast mellanlandar hos oss för att kundpackas, detta gör att råvaran kommer snabbare till dig från odlaren. Köket & Gården vill vara en del i att öka konsumtionen av frukt och grönt, och i synnerhet av de svenska, lokalt odlade råvarorna. Vi vill göra detta genom att ge bättre ekonomiska förutsättningar för odlare och kockar. Våra kunder köper frukt och grönt från vår handelsplats, den digitala saluhallen, där odlare och kockar möts och kommer närmare varandra. Vi är noga med att alla våra producenter, stor som liten, är reko. Köket & Gården är ett dotterbolag till Everfresh och ägs idag av Total Produce Nordic.
TPN-koncernen har en stark varuportfölj med sourcing, logistik och produktion av convenience och färdigskuret.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning. Meriterande om du har erfarenhet mot restaurang och kunskap om dagligvaruhandeln, livsmedel och frukt & grönt.
Som person har du ett starkt säljdriv, positiv energi och du triggas av att göra affärer. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du med eget kreativt arbete och god förmåga kan genomföra och skapa aktiviteter och utveckla kundrelationer. Affärer görs mellan människor som litar på varandra och för att du ska lyckas måste du vara förtroendeingivande och bra på att bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Inom Köket & Gården har vi en nära relation med våra samarbetspartners och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar. Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Glyré, 042-17 66 11 alt. mahlin.glyre@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)