Inköpare Köket & Gården

Inköpare Köket & Gården

Kort om tjänsten

Vi söker dig som är inköpare och som vill vara med på vår resa med att utveckla våra affärer inom frukt och grönt. Köket och Gården är till för alla professionella kök, som restauranger, hotell, kaféer, skolkök, köken på seniorboenden och förskolor. I rollen som inköpare kommer du att bidra till att verksamheten når uppsatta mål och nyckeltal samt proaktivt driva utveckling av våra leverantörer och produkter. I din roll som inköpare kommer du ha dagligen kontakt med ett stort antal leverantörer. Du kommer vara en viktig person för oss om vi ska fortsätta att lyckas. Vi är en platt organisation där möjligheten att vara med och påverka är stor. I teamet du kommer att jobba med, bestående av sju personer, är det emellanåt intensiva dagar och ofta snabba beslut som ska tas. Glädjen och skrattet är en naturlig del av dagen och tillsammans jobbar vi för att nå uppsatta mål.

Sökord: inköpare, operativ, strategisk, inköp, inköpsvolym, livsmedel, frukt, grönt, snabbrörliga, FMCG

Mer om tjänsten
  • Daglig prissättning, kampanjprissättning,
  • Inköp, volymplanering och dagliga avrop
  • Ansvara för att ständigt utveckla och förbättra inköpen, samt hålla högsta möjliga service till kund
  • Kontinuerligt utvärdera och se över inköpsvolym, produktbredd, produktdjup och kvalitet.
  • Information till sälj och marknadsavdelning.
Om verksamheten

Köket & Gården är en nystartad frukt- och grönsaksleverantör med ett brett sortiment av svenskodlat, ekologiskt och importerat. Frukt och grönt ska nå kockarna så snabbt som möjligt, vilket innebär att råvarorna endast mellanlandar hos oss för att kundpackas, detta gör att råvaran kommer snabbare till dig från odlaren. Köket & Gården vill vara en del i att öka konsumtionen av frukt och grönt, och i synnerhet av de svenska, lokalt odlade råvarorna. Vi vill göra detta genom att ge bättre ekonomiska förutsättningar för odlare och kockar. Våra kunder köper frukt och grönt från vår handelsplats, den digitala saluhallen, där odlare och kockar möts och kommer närmare varandra. Vi är noga med att alla våra producenter, stor som liten, är reko. Köket & Gården är ett dotterbolag till Everfresh och ägs idag av Total Produce Nordic.
TPN-koncernen har en stark varuportfölj med sourcing, logistik och produktion av convenience och färdigskuret.

Din profil

Vi söker dig som inköpare som har god förhandlingsvana med väl utvecklad affärsförmåga. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete, samtidigt som du klara av att ta snabba beslut, arbeta mot deadline i ett högt tempo. Du har några års erfarenhet från inköp inom branschen med erfarenhet från frukt & grönt. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Affärer görs mellan människor som litar på varandra och för att du ska lyckas måste du vara förtroendeingivande och bra på att bygga och upprätthålla långsiktiga kund- och leverantörsrelationer. Inom Köket & gården har vi en nära relation med våra samarbetspartners och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar. En stor del av leverantörskontakterna är internationella och därför förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift. Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Glyré, 042-17 66 11 alt. mahlin.glyre@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (7 dagar kvar)