Lönekonsulter till Azets i Malmö

Lönekonsulter till Azets i Malmö

Löneadministratörer / Lönekonsulter med erfarenhet av Agda och Hogia sökes till Azets!

Om JUREK:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker för vår kunds räkning 5 stycken löneadministratörer / lönekonsulter. I rollen som löneadministratör / lönekonsult har du ett helhetsansvar för dina kunder. Du deltar i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar alltid efter att utveckla leveransen och kundrelationen. Du samarbetar även tätt med kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

På ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt besvara frågor gällande lön och HR

Arbeta rådgivande och konsultativt, såväl externt som internt

Kundansvar

Delta kontinuerligt på interna och externa möten

Hantera tolkning av kollektivavtal

Hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag

Genomföra och ansvara för kundernas lönekörning

Bidra aktivt Azets strategi

Arbeta aktivt med utvecklingsarbete och förbättra befintliga processer

Krav för tjänsten:
Du har ett par års erfarenhet av att ha arbetat som löneadministratör / lönekonsult

Du har arbetat ett par år i Agda och Hogia

Du är flytande i engelska i tal och skrift

Du är serviceinriktad

Du erbjuds:
På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service!

Azets är ett glatt gäng som sitter i centrala Malmö med utmärkta pendlingsmöjligheter. På Azets stöttar man varandra under arbetstoppar och drivs av att ge den bästa servicen! Hos Azets erbjuds man flexibla arbetstider, utbildningsakademi för din kompetensutveckling, massage på kontoret och du erbjuds även kostnadsfritt att bli auktoriserad lönekonsult hos Srf. Azets kan ge dig både trygghet i din anställning och utmaningar för din utveckling.

I denna rekrytering samarbetar Azets med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se alternativt
Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.