Maskiningenjörer

Maskiningenjörer

Vi söker Maskiningenjörer som vill vara med på vår resa!

Eftersom vi växer, vill vi att våra kollegor ska växa med oss! Vi söker både Juniora och Seniora Maskiningenjörer till vårt team i Helsingborg. Om du lockas av att arbeta i en internationell och snabbväxande miljö, så kommer du att trivas hos oss!

Responsibilities

Som Maskiningenjör kommer du att utföra designprojekt (huvudsakligen i Creo) i enlighet med våra kunders krav. Följa upp tillverkning, montering och funktionerna av utrustningen hos både leverantörer och kunder. Du kommer även att se till att produkterna ständigt förbättras både utifrån säkerhet, teknik och kostnad. Dina närmsta kollegor finns runt om i Europa, Mellanöstern och Afrika.

För att kvalificera för rollen, ser vi att du ha en maskiningenjörsexamen. Är du relativt nyexaminerad så vill vi gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet. Har du däremot jobbat i 5–10 år med liknande arbetsuppgifter så vill gärna att du skickar din ansökan. Vårt mål är att utöka vårt team med blandade erfarenheter och kompetenser!

Vi tror att du har mycket energi och driv för att lyckas i rollen. Du tycker om att arbeta i team såväl som självständigt. Tar ansvar för ditt arbete och tycker om att utmana dig själv! För att kunna kommunicera med dina kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska och svenska.

Qualifications

Jasmina Alibasic, 28, tog sin Maskiningenjörsexamen på Högskolan i Halmstad för två år sedan och har sedan dess arbetat på JBT. Läs här vad hon tycker om rollen och att arbeta på JBT.

"Det roligaste med att jobba som maskiningenjör är att det finns mycket variation i arbetet så man tröttnar inte på det och ingen dag är den andra lik. Det roliga med att jobba på JBT är att man jobbar i ett bra team med stark sammanhållning och personer med olika kompentenser och personlighet som hjälps åt och ställer upp för varandra."

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte till att skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker genom att trycka på "Apply" nedan. Skicka in ditt Cv tillsammans med några rader om vem du är! Notera att vi tar inte emot ansökningar per mail.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fredrik Berglund, Manager Mechanical Engineering. - fredrik.berglund@jbtc.com
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbtc.com/en/emea/?lr=1
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JBT är ett internationellt marknadsledande företag i den globala livsmedelsindustrin. Vi har kontor i över 100 länder runtom i världen. Vi växer både organiskt och med uppköp och är ständigt på jakt efter fler medarbetare som vill växa med oss! Vi vill ha med dig på vår resa med utvecklande teknik som är unik i branschen och hos oss arbetar vi tillsammans. Hos oss värdesätts och belönas din personliga utveckling, kreativitet och talang.