Chaufförer, sommarjobb

Chaufförer, sommarjobb

Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer!

Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne, Halland och Blekinges län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där arbetstiderna kan komma att variera mellan dag och kväll. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 24-36) och efter sommaren finns möjlighet för fortsatt arbete. Transporterna utgår från Arlöv och Helsingborg.

Din bakgrund
Vi söker dig som har C- körkort samt CE-körkort, du har även truckkort samt yrkeskompetensbevis/YKB. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet som lastbilschaufför, har du dessutom erfarenhet från kyl- och frystransporter är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, punktlig och ansvarsfull. Du är noggrann i ditt arbete och klarar av att ge god service även i en stressig miljö.

Om oss
Vi är ett ungt företag som värnar om vår personal. Vi har moderna lastbilar och vi ligger långt fram vad gäller både miljö- och trafiksäkerhetspolicy.

Har du frågor om tjänsten?
Mejla då till vår personalansvarige Conny Håkansson conny.hakansson@bnltransport.se
(OBS! Ansökan tas inte emot via e-post utan görs via "Sök detta jobb-knappen").

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 maj 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BNL Transport är ett åkeri som utför kyl/frys/värme transporter. Vi kör såväl lokalt som till andra platser i Sverige. Verksamheten startades 1982 av Bengt Nilsson och fyra år senare ombildades företaget till aktiebolag. Företaget har varierat i storlek genom åren och drivs idag av Johan Hjerpe . Vi är 45 st anställda i verksamheten och har även extrapersonal som hjälper till vid behov. Vi följer de arbetstidslagar som finns och har som mål att alltid leverera godset enligt utsatt tid. Under inledningen av juni 2021 flyttar verksamheten från Staffanstorp till Arlöv.