Sommarjobb som lagerarbetare på Ecophon i Hyllinge

Sommarjobb som lagerarbetare på Ecophon i Hyllinge

VÅRT ERBJUDANDE

Ecophon Group utvecklar, tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg. Deras produkter finns över hela världen, och uppfyller det ökande önskemålet om en bra ljudmiljö där människor arbetar och kommunicerar. Huvudkontoret ligger i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Egna produktionsanläggningar finns i Sverige, Danmark, Finland och Polen. Företaget ingår i den globala koncernen Saint-Gobain, som är ett av världens 100 ledande industriföretag.

Är du en flexibel som person med truckkort som tycker om när det går snabbt i svängarna? Vi söker nu truckförare som kan jobba över sommaren på Ecophon i Hyllinge.

Arbetsbeskrivning

Som truckförare på Ecophon jobbar du på lagret på en stor fabrik. Du kommer köra motvikstruck, vilket ställer krav på erfarenhet sedan innan. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra truck, lasta och lossa samt förse produktionen med material. Andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan också förekomma så som pallplock och ompackning.

Arbetstiderna är förlagd till skift.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Truckkort A+B (krav)
din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du vill jobba på ett spännande företag som hela tiden utvecklas. Vi ser att du är en lättlärd, social och prestigelös person som tycker om att arbeta under ett högt tempo. Andra egenskaper vi värdesätter är en hög servicekänsla samt förmågan att prioritera och organisera. Ett starkt säkerhetstänk är också mycket viktigt.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Popovic, ansvarig rekryterare på sandra.popovic@jobandtalent.com

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent