Operatörer till Beardow Adams i Landskrona

Operatörer till Beardow Adams i Landskrona

VÅRT ERBJUDANDE

Beardow Adams är ett av de ledande företagen inom limtillverkande industri. Det svenska bolaget har funnits sedan 1901 och är välkänt på marknaden med ett gott renommé. Beardow Adams har över 20.000 kunder och deras industrilimmer används inom en mängd olika områden så som förpackning, etikettering, möbeltillverkning, bilindustri, mm. Idag finns Beardow Adams över nästan hela världen. I Sverige ligger huvudkontoret i Landskrona, där det produceras vattenbaserade limmer och dextrin.

Beardow Adams Expanderar och bygger just nu en mindre smältlimsfabrik i Landskrona. Inför uppstart i februari 2023 söker vi nu tre händiga operatörer som vill vara en del av denna spännande resa!

Arbetsbeskrivning

Som operatör kommer du drifta den nya linjen tillsammans med de andra operatörerna. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom produktion där arbetsuppgifter så så tillverkning, säckning och kvalitetskontroller ingår.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Erfarenhet från tillverkande industri/ produktion
  • Körkort samt tillgång till bil
  • Truckkort A+B (Meriterande)
  • Goda svenskkunskaper i tal och skrift
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom produktion. Förutom att jobba med tillverkning är du en del av förbättringsprojekt där du genomför kvalitetskontroller samt förebyggande och avhjälpande underhåll. Då arbetsuppgifterna är breda och varierande ser vi gärna att du har jobbat som maskinoperatör tidigare eller har en utbildning inom teknik/ mekanik.
Om oss

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/