Maskinoperatörer sökes till nattskiftet på Ecophon i Hyllinge

Maskinoperatörer sökes till nattskiftet på Ecophon i Hyllinge

VÅRT ERBJUDANDE

Ecophon Group utvecklar, tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg. Deras produkter finns över hela världen, och uppfyller det ökande önskemålet om en bra ljudmiljö där människor arbetar och kommunicerar. Huvudkontoret ligger i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Egna produktionsanläggningar finns i Sverige, Danmark, Finland och Polen. Företaget ingår i den globala koncernen Saint-Gobain, som är ett av världens 100 ledande industriföretag.

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Till Ecophon söker vi nu nya duktiga maskinoperatörer som vill jobba ständig natt.

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör på Ecophon kommer du vara en viktig del av produktionen. Du kommer utföra klassiska operatörsuppgifter så som processövervakning, syning och kvalitetssäkring av produkten. På plats får du en gedigen upplärning och introduktion.

Du kommer tillhöra nattskiftet. Arbetstider är söndagar 21.00-06.00, måndag-onsdag 23.30-06.00, torsdagar 22.30-06.00

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av industri/producerande verksamhet eller industriteknik.
  • Truckkort (meriterande)
  • Goda referenser.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen som maskinist tror vi att du är ansvarsfull och strukturerad med en vilja att utvecklas. Du har en god känsla för detaljer då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment. Vi ser gärna att du har en fallenhet för teknik och att du har jobbat som maskinoperatör tidigare.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent